Stine Kronborg i australsk nøgen-triumf

Danske Stine Kronborg sang sig splitterravende nøgen til sejren i en storstilet nøgen-konkurrence i Australien. - Jeg er simpelthen så glad, siger hun fra down under

Stine Kronborg lagde kort efter triumfen billedet her samt teksten 'Winner of Miss Nude Sydney 2012...woohoo I DID IT :-D @ Pure Platinum' på sin Twitter. (Foto: Instagram)
Stine Kronborg lagde kort efter triumfen billedet her samt teksten 'Winner of Miss Nude Sydney 2012...woohoo I DID IT :-D @ Pure Platinum' på sin Twitter. (Foto: Instagram)

Den 33-årige tidligere tv-vært, nu model og nøgendanser, Stine Kronborg fortsætter med at imponere med sin afklædte krop i Australien.

Danskeren var på forhånd favorit i den såkaldte Miss Nude Sydney 2012. Og hun indfriede til fulde forventningerne og løb torsdag med sejren i nøgen-konkurrencen.

Læs også:

Se også: Stines røv kåret som den bedste

- Jeg er simpelthen så glad. Jeg har arbejdet benhårdt for denne titel, og jeg var oppe mod nogle meget dygtige piger. Nu har jeg penge til en flybillet til Danmark - det er perfekt, for jeg er formentlig Australiens fattigste danser, fortæller Stine Kronborg, kort efter sejren er hevet i hus.

Ifølge den danske nøgen-ekvilibrist er der ingen tvivl om, hvad der sikrede hende sejren:

- Jeg har jo et dårligt knæ og kunne derfor ikke imponere med akrobatik, så jeg besluttede mig for at synge i stedet. Jeg sang helt nøgen, og den gik rent hjem, konstaterer Kronborg, der havde god støtte i finalen:

Læs også: Se også: Stine Kronborg - for skadet til at være nøgen? Stine Kronborg - for skadet til at være nøgen?

- Jeg har efterhånden opbygget en fanskare her i Australien, og de støttede mig helt vildt i finalen. Jeg var den ældste deltager, og jeg har små bryster - så det var vildt, jeg vandt, jubler danskeren, der blev bedømt i kategorierne 'bryster', 'numse', 'krop' og for hvor godt et show, hun leverede i finalen:

- Jeg stillede op for at bevise overfor unge piger, at man ikke behøver store silikone-bryster for at være sexet. Og jeg føler, at jeg har bevist mig selv nu. Det er et kapitel der er afsluttet.

- Så slut med nøgendans?

- Det kommer an på, hvor mange penge jeg bliver tilbudt, og hvilke shows der er tale om. Jeg vil nok satse mere på burlesque-shows, hvor man ikke viser det hele.

Læs også: Se også: Stine Kronborg: - Jeg bløder mellem mine ben Stine Kronborg: - Jeg bløder mellem mine ben

Udover hæderen og æren vinder den danske nøgendanser 3.000 australske dollars (lidt mere end 18.000 danske kroner).

1 af 3 Stine Kronborg imponerer gang på gang australierne med sin nøgne danske krop. (Foto: Privatfoto)
2 af 3 Danskeren har vendt op og ned på sin verden og er flyttet 'down under' for at få gang i en karriere som poledanser. (Foto: Privatfoto)
3 af 3 Stine Kronborg lagde kort efter triumfen billedet her samt teksten 'Winner of Miss Nude Sydney 2012...woohoo I DID IT :-D @ Pure Platinum' på sin Twitter. (Foto: Instagram)