Kendte par: Sådan er vi romantiske

For nogle kan en tømning af opvaskemaskinen være romantisk. For andre gælder det gamle ordsprog, at vejen til hjertet går gennem maven. Se her, hvad f.eks. L.O.C. og Christian Stadil finder romantisk

Liam O'Connor finder det romantisk, når kæresten, Christiane Schaumburg-Müller, kokkererer hans livret. (Foto: Mogens Flindt)
Liam O'Connor finder det romantisk, når kæresten, Christiane Schaumburg-Müller, kokkererer hans livret. (Foto: Mogens Flindt)

Et smukt digt, en tømt opvaskemaskine, en suppe og tid. Det er nogle af de ting, som en række danske kendisser nævner, når man spørger dem, hvad de senest har bidraget med i deres forhold for at skabe romantik.

Morten Messerschmidt, der er medlem af Europaparlamentet for Dansk Folkeparti, er ifølge kæresten Dot Wessman utrolig romantisk anlagt.

- Han er romantisk hele tiden. Hver gang han rejser, så efterlader han et lille brev med et smukt digt, han selv har skrevet, siger hun.

Læs også:

Se også: Dot og Morten i smuk duet

- Og så giver vi stadig hinanden månedsgave hver måned, selvom vi har været kærester i fem år, siger Morten Messerschmidt.

Romantisk opvasketømning
Hummel-ejeren Christian Stadil overraskede for nylig sin kæreste, Alice Brunsø, da de var ved at bestige et bjerg i Frankrig.

- Vi havde gået i otte timer, og jeg var grædefærdig. Jeg ville bare hjem. Men pludselig hev Christian champagne og baguettes op af rygsækken til en lille picnic på bjerget. Det, synes jeg, var meget romantisk, fortæller Alice Brunsø.

Læs også:

Se også: Stadil nød godt af Andreas gode stænger

For tv-værten Camilla Ottesen er det helt dagligdags ting, der kan være romantiske.

- Hvis jeg for eksempel har tømt opvaskemaskinen, og Anders lægger mærke til det. Det, synes jeg, er romantisk. Generelt skal man jo bare huske at sætte pris på de ting, den anden gør, siger hun.

Læs også: Se også: Camilla Ottesen anklaget for dyremishandling Camilla Ottesen anklaget for dyremishandling

Vejen til Liams hjerte igennem maven
L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller har hver deres måde at fyre op for romantikken i forholdet på.

- Jeg synes, at det mest romantiske, man kan gøre, er at sætte tid af til hinanden og til at være sammen, siger rapperen L.O.C.

Men Christiane Schaumburg-Müller kan et trick, der kan gøre ham blød i knæene.

- Det mest romantiske, hun kan gøre, er at lave min livret, som er en suppe med avocado og kylling. Den laver hun bare så godt, smiler han.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen