Hvenegaard om surprise-bryllup: - Det var nervepirrende

Pelle Hvenegaard overraskede sin kæreste med bryllup

- Flere gange har jeg også været tæt på at afsløre mig selv, men hver gang har jeg lige nået at redde den, fortæller Pelle Hvenegaad, der blev gift i lørdags. (Foto: Anthon Unger)
- Flere gange har jeg også været tæt på at afsløre mig selv, men hver gang har jeg lige nået at redde den, fortæller Pelle Hvenegaad, der blev gift i lørdags. (Foto: Anthon Unger)

Læs også:

Danske kendte - 1. sep. 2012 - kl. 20:00 Pelle Hvenegaard gifter sig med kæresten

Pelle Hvenegaard giftede sig lørdag middag med kæresten gennem to år, Caroline Gullacksen, ved et surprisebryllup i sin fars have i Valby.

Tv-værten havde brugt over fire uger på at planlægge brylluppet, der var camoufleret som hans 37-års fødselsdagsfest.

- Jeg havde fået min far til at lægge et stort hjerte af blomster ud på græsset. 'Nej, se de har lagt blomster', sagde Caroline. Der kunne jeg næsten ikke holde den mere, fortæller Pelle, der havde holdt på hemmeligheden sammen godt 30 venner og familiemedlemmer, der var inviteret med.

- Den eneste, der ikke vidste noget, var Caroline. Det har været nervepirrende, fordi jeg har haft travlt med så mange ting. Flere gange har jeg også været tæt på at afsløre mig selv, men hver gang har jeg lige nået at redde den.

Ramte meget godt
- Hun sagde heldigvis ja, da jeg friede. Hun bakkede godt nok lige to meter baglæns.

Og jeg tror også, brylluppet var ret meget i synk med, hvad hun selv kunne tænke sig. Vi har jo mange gange talt om, hvordan det skulle være, hvis det nu skulle være.

Og på den måde har jeg kunne finde ud af, hvordan hun forestillede sig det. Jeg tror, jeg ramte det meget godt, fortæller Pelle.

Carolines veninder havde sørget for, at der var et par kjoler at vælge imellem - hun valgte en ærmeløs, hvid kjole - og i den time hun havde, inden brylluppet skulle stå, fik hun også lagt makeup og sat håret med blomster i.

Pelle selv var iført et lyserødt jakkesæt, en løsthængende hvid skjorte og sandaler.

Efter vielsen var der frokost og fest.

Faldt døde om
- Jeg tror, vi holdt til ved 01-tiden. Så faldt vi døde om.

Det har virkelig været en hård uge.

Parret tager ikke på en decideret bryllupsrejse, men kombinerer arbejde med fornøjelser.

- Jeg skal til Indien i forbindelse med et projekt i oktober. Der kommer Caroline med. Så lægger vi os nok på en strand i Goa.

Ægteskabet er Pelle Hvenegaards andet. Han har tidligere været gift med instruktøren Lotte Svendsen.

De sagde ja til hinanden i 2000, men gik allerede året efter fra hinanden igen. Caroline Gullacksen har tidligere været gift med Mads Vangsø.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen