Paradise-Nicolai slået ned - igen

For tredje gang er den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Nicolai Schwartz offer for tilfældig vold

Nicolai Schwartz er tidligere blevet udsat for vold på grund af sin seksualitet. Denne gang ville gerningsmanden have hans telefon. (Foto: TV3/Lotta Lemche)
Nicolai Schwartz er tidligere blevet udsat for vold på grund af sin seksualitet. Denne gang ville gerningsmanden have hans telefon. (Foto: TV3/Lotta Lemche)

Natten til fredag blev Nicolai Schwartz, 26, overfaldet på Nørre Voldgade i det indre København.

Nicolai, der tidligere har været med i 'Paradise Hotel' og 'Amalies Verden', var i gang med at filme sig selv med sin iPhone, da han blev slået ned bagfra.

- Jeg havde lige sagt farvel til mine to veninder foran Never Mind på Nørre Voldgade og var selv på vej op til Nørreport station for at tage metroen hjem. Jeg går alene og filmer mig selv, og der kommer så en mand cyklende og slår mig ned bagfra. Han ville ha' min telefon, fortæller en dybt rystet Nicolai Schwartz.

Kom tilbage og blev anholdt
- Vi falder begge til jorden, og han får fat i min telefon og løber så afsted over mod Ørstedsparken. Jeg løber efter ham og får fat i ham.

Han så slår mig ned igen og løber væk med min mobil.

Nicolai gik tilbage til stedet, hvor han blev slået ned og venter ved voldsmandens cykel. I mellemtiden har vidner tilkaldt politiet.

- Han kom tilbage og gik frem og tilbage på Nørre Voldgade. Det ser politiet og anholder ham.

Udover chokket fik Nicolai Schwartz også en del skrammer under overfaldet.

Filmede overfaldet
- Skadestuerne åbner åbenbart først kl. 7 så jeg måtte sidde et par timer og vente på, at der var en læge, der mødte ind.

Selve overfaldet er også filmet på Nicolais iPhone.

- Jeg er i gang med et nyt tv-projekt, hvor jeg filmer noget dagbog om mit liv som realitystjerne, hvor vi fortæller om før, under og efter.

Så jeg gik og filmede mig selv og snakkede om, hvordan aftenen var gået, og hvor sjov og fed en tur vi havde haft på Cheap, Karel og Cosy, da han slog mig ned. Så hvis politiet finder telefonen, så kan de se det hele.

'Klamme tv-bøsse'
Nicolai Schwartz er to gange tidligere blevet slået ned.

Første gang var i december 2009, hvor han sammen med Susan K fik flere slags i ansigtet af ukendte gerningsmænd i Gothersgade. Den sag er stadig uopklaret.

Anden gang var i januar i år hvor der blev råbt 'klamme tv-bøsse' efter Schwartz, da han forlod Karel van Mander ved Kgs. Nytorv.

- Selvom jeg ignorerede dem og gik videre, blev jeg sparket og slået i maven, har han tidligere fortalt. I det tilfælde blev overfaldsmændene fundet og fik 60 dages betinget fængsel og 40 timers samfundstjeneste.

Læs også:

Se også: Paradise-stjerne: Derfor blev jeg gennemtæsket

1 af 2 Det var på vej hjem fra en festlig bytur, Nicolai blev overfaldet. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Nicolai Schwartz er tidligere blevet udsat for vold på grund af sin seksualitet. Denne gang ville gerningsmanden have hans telefon. (Foto: TV3/Lotta Lemche)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen