Emil Thorup: Yes, jeg fik kørekortet tilbage

Nu tør tv-værten ikke spise chokolade med alkohol efter spritdom

Emil behøver ikke længere at tage toget, når han skal besøge familien. Efter tre et halvt år uden kørekort, har han endelig fået det tilbage. (Arkivfoto: René Schütze).
Emil behøver ikke længere at tage toget, når han skal besøge familien. Efter tre et halvt år uden kørekort, har han endelig fået det tilbage. (Arkivfoto: René Schütze).

For en måned siden kunne tv-værten Emil Thorup atter sætte sig ind bag et rat og starte motoren efter tre et halvt år, hvor han var fradømt retten til at køre bil.

- Ja, det har været en lang proces, siger Emil Thorup.

Han var til en fest og havde fået lidt at drikke, da han kom i tanker om, at han hellere måtte flytte sin bil for ikke at få en parkeringsbøde. Han blev stoppet af politiet, der målte en promille på 1,80.

Læs også:

Se også: Emil Thorup: Jeg kørte spritkørsel

Men nu er han igen godt kørende.

- Jeg var på nogle obligatoriske kurser, som man skal på, ligegyldigt hvilke forseelser man har begået, hvor alkohol er involveret. Det var fire aftener uden en løftet pegefinger. Det var oplysende, siger Emil Thorup.

Der kun skulle ud med en kørelærer en time for at vænne sig til hans bil.

- Jeg havde nul fejl i teori og bestod køreprøven med bravur.

Læs også:

Se også: Emil Thorup viser røven frem

- Så nu er du færdig med at drikke og køre?

- Det er jo det, det hele går ud på. Man er jo idiot, hvis ikke man lærer noget. Det er helt slut med at drikke og køre. Jeg spiser ikke engang chokolade med alkohol, hvis jeg skal ud og køre, siger Emil.

Der er blevet helt hysterisk omkring emnet.

Læs også: Se også: Emil får X Factor-job Emil får X Factor-job

- Jeg holder øje med alle og spørger, om det nu er forsvarligt at køre, hvis de har fået to glas.

- Så dit eget forbrug er sat ned?

- Jeg har generelt sat forbruget ned de senere år. Også på grund af alder og travlhed. Og det er jo ikke sådan, at jeg har været afhængig af alkohol, siger Emil med sit nye kørekort i baglommen.

- Det er dejligt at have, hvis jeg skal besøge familien langt væk. I dagligdagen betyder det ikke så meget, fordi jeg bor i København. Og jeg tror ikke, jeg skal have en ny bil. Men det må tiden vise. Måske, siger tv-værten.

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen