Så smider Anne Gadegaard tøjet igen

Den tidligere barnestjerne viser frække billeder fra sin romantiske kærestetur

Spabehandlinger, champagne og en tur i poolen. Anne Gadegaard hyggede sig med sin kæreste i weekenden. (Foto: Privat)
Spabehandlinger, champagne og en tur i poolen. Anne Gadegaard hyggede sig med sin kæreste i weekenden. (Foto: Privat)

Hun arbejder hårdt for den. Spiser hamrende sundt og træner mere end de fleste. Men resultatet er da også til at få øje på. Den 21-årige sanger og blogger Anne Gadegaard er en lækkerbisken - til og med en gavmild en af slagsen. For hun viser gerne formerne frem på sin blog og de sociale medier.

Se også: Gadegaard lufter bikinierne

I weekenden var den tidligere MGP-stjerne og hendes kæreste, skuespilleren og musikeren Micky Skeel, et smut i Sverige, hvor de nød en rigtig kærestetur. Anledningen var, at de nu har dannet par i tre år.

- Det var SÅ romantisk. Det er helt vildt, at vi efter tre år stadig er så glade for hinanden. Vi er så forelskede, siger Anne Gadegaard til Ekstra Bladet.

Se også: Gadegaard: Derfor smider jeg tøjet

Parret nød hinanden på hotellet Falkenberg Strandbad, og på programmet var spa-behandlinger, champagne og gensidig indsmøring i lækre olier.

Anne Gadegaard fortæller, at hun faktisk mødte sin store kærlighed via Facebook. Hun havde set Micky Skeel i en musikvideo og syntes, han var sød.

- Jeg ansøgte ham om venskab, han accepterede, og så skrev vi rigtig meget sammen og mødtes til sidst. Og blev kærester med det samme, siger hun, som har lagt masser af fotos fra den frække ferie op på sin blog.

Facebook kan føre til meget ...

 

Se også: Frække Gadegaard: Se sæsonens mindste bikinitrusseSe også: Så hot er Gadegaard blevet

1 af 2 
2 af 2 Spabehandlinger, champagne og en tur i poolen. Anne Gadegaard hyggede sig med sin kæreste i weekenden. (Foto: Privat)