Jeanette Ottesen Gray separeret

OL-svømmeren og hendes mand, Bobby Gray, går hver til sit

Jeanette Ottesen skal separeres. (Foto: Mogens Flindt).
Jeanette Ottesen skal separeres. (Foto: Mogens Flindt).

De har hængt uløseligt sammen i 10 år, og uanset om det var OL eller 'Vild med dans', Jeanette Ottesen Gray stillede op i, var Bobby Gray der til at støtte hende.

Men nu vil ægteparret tage en pause fra hinanden.

– JEG HAR OMKRING 400 medaljer. De ?este hænger hjemme på mit barndomsværelse hos mine forældre. Men de medaljer, der betyder mest for mig, har jeg her hos mig. Det er dem, der får mig til at stå op om morgenen, og dem, der minder mig om, hvorfor jeg bruger 30 timer om ugen på svømning. (Foto: Polfoto) Sport og Spil Portræt af Jeanette Ottesen: Min krop gør ondt konstant

De er blevet separeret, fortæller de i en pressemeddelelse.

- Vi føler, vi er vokset fra hinanden det sidste års tid til halvanden, og vi har brug for en pause i vores ægteskab, siger 25-årige Jeanette Ottesen Gray.

Parret har været gift siden 2011.

Se også: Sådan overlever svømmepigens forhold

- Bobby og jeg har været kærester i 10 år, og han er min bedste ven og har betydet utrolig meget for mig og min karriere. Op til OL i London betød han alt for mine forberedelser, og havde jeg ikke haft ham at støtte mig til, er jeg i tvivl om jeg havde klaret OL i London, da jeg var fysisk og mentalt presset langt ud over mine grænser, siger Jeanette Ottesen Gray, der snart skal kæmpe om EM-medaljer.

- Vi vælger at melde det ud nu, så jeg kan få ro i forberedelserne til EM på hjemmebane i Herning i december. Vi snakker stadig sammen, og Bobby er en del af det danske svømmemiljø og kommer nok til at være i Herning og heppe til EM, fortæller Jeanette Ottesen Gray.

Mest læste i flash!
Hent flere