'Ulven' har mistet sin natklub

Peter Birch sat på gaden med Cheap

Peter Birch står nu uden egen natklub. Først næste år er han tilbage på banen. (Arkivfoto: Birger Storm/All Over).
Peter Birch står nu uden egen natklub. Først næste år er han tilbage på banen. (Arkivfoto: Birger Storm/All Over).

I weekenden var det hans ekskæreste Amalie, der blev smidt ud fra hans natklub.

Nu bliver Ulven Peter og hans natklub Cheap selv smidt på gaden.

Lejemålet i Frederiksberggade er blevet opsagt med øjeblikkelig virkning, hvilket betyder, at ’Ulven’ ufrivilligt er blevet arbejdsløs.

- Ja, vi lukker og slukker. Oprindeligt skulle vi have været ude den 31. december, fordi vi skal et andet sted hen, men pludselig fik vi at vide, at vi skulle ud med det samme, siger Peter Birch til Ekstra Bladet.

Se også: Amalie smidt ud fra ekskærestens natklub

Den pludselig lukning får konsekvenser for økonomien.

- Jeg vil tro, jeg mister et par hundredetusinde. December er jo konge-måneden og den går jeg glip af nu. Men jeg skal nok klare mig, siger ’Ulven’.

Han noterer sig, at Cheap var en stor succes med 652 gæster gennem maskineriet i weekenden.

Se også: Ulven Peter i tunesisk bombedrama

- Det er med blødende hjerte, at vi nu stopper. Jeg har jo lagt virkelig mange timer derned, så det er ærgerligt, at vi stopper så pludseligt. Vi havde også en masse arrangementer de kommende uge, som jeg nu forsøger at få lagt andre steder.

Oprindeligt var de tre ejere af natklubben, men fra første januar er det kun Peter og en af de andre, der går videre med et nyt Cheap et andet sted i byen.

- Vi har kig på noget, men jeg kan endnu ikke sige, hvor det bliver.

Se også: Peter og Amalie i brudekjolekrig

Han understreger, at han skiltes i fred og fordragelighed med både udlejer og den tidligere partner, der nu åbner sit eget.

Knap så fredeligt gik det, da ekskæresten Amalie i fredags blev smidt ud fra Cheap, efter at hun to gange var gået om bag baren for at sætte sin telefon til opladning.

Her eskorterede to af Peter Birchs ansatte hende venligt men bestemt ud af klubben, som hun kun besøgte, fordi hun vidste, at Peter og hans nye kæreste Selina var i Tunesien på ferie.

Mest læste i flash!
Hent flere