Ups, Riskær pralede med timing

Den tidligere finansmand nåede kun at bo med Laura et par dage

I lørdags flyttede de sammen. I dag gik de fra hinanden.
I lørdags flyttede de sammen. I dag gik de fra hinanden.

Klaus Riskær Pedersens Facebookvenner må have undret sig såre over de seneste dages opdateringer fra den nu løsladte finansjonglør.

I lørdags var alt fryd og gammen i mellem Klaus og Laura, der nød hinandens selskab i byernes by, den evigt romantiske millionby Paris.

'Kæresteweekend slut i Paris. Fantastisk gensyn, men pligterne kalder! Har aftalt med Laura Petersen, at hun flytter ind til mig,' hed det således i en opdatering fra Riskær.

Se også: Riskær forlader gravid kæreste

Opdateringen blev afsluttet med ordene:

'Timing is everything.'

Den sidste bemærkning bider Riskær i halen i dag, hvor han på selvsamme sociale medie bekendtgjorde, at han og Laura er gået fra hinanden og at bruddet skyldes, at hun er gravid.

Kun tre dage efter, at de for omverdenen havde bekendtgjort, at de var klar til næste etape i deres samliv. Nu med fælles morgenavis og navneskilt.

Se også: Riskær til Ekstra Bladet: Barnet skal DNA-testes

Dermed tyder alt på, at Laura først meddelte Riskær, at hun venter hans barn, efter at Riskær bevæget havde skrevet, at de flyttede sammen.

Et scenarie, som Riskær ikke var blevet rådført om og derfor agerede ud fra.

- Jeg har ret til at vurdere, om jeg vil være far. Hvis ikke jeg må vurdere, om hun skal være gravid, må jeg have retten til at vurdere, hvilken konstruktion der efterfølgende skal være. Så må konsekvensen være, at hun bliver enlig mor, siger Riskær til Ekstra Bladet.

Mest læste i flash!