Dan Rachlin: Jeg er på Team Klaus!

Dj og kendis-kommentator Dan Rachlin har valgt side i krigen mellem Klaus Riskær og Laura Christensen

Dan Rachlin udtrykker sin uforbeholdne støtte til Klaus Riskær.
Dan Rachlin udtrykker sin uforbeholdne støtte til Klaus Riskær.


Se også: Riskær fra spjæld til hotel


Se også: Riskær til Ekstra Bladet: Barnet skal DNA-testes Riskær til Ekstra Bladet: Barnet skal DNA-testesDet tager ikke Dan Rachlin mange millisekunder at mønstre en reaktion på den seneste højdramatiske udvikling i det farce-agtige forhold mellem finansmanden Klaus Riskær og hans unge on/off-flamme Laura Christensen.

- Det er så vildt mand!, lyder det i telefonen fra Dan Rachlin, der hurtigt afslører, at han aldrig har været specielt vild med Riskærs seneste scoring:

- Jeg synes, hun virker ucharmerende. Og jeg synes, hun skal tænke sig grundigt om og tage sig sammen. Jeg har som udgangspunkt svært ved at forstå, at hun skulle kunne ønske at få et barn, hvis ikke det er en fælles beslutning, siger Dan Rachlin til Ekstra Bladet, og fortsætter:

- For mig virkede hun fra starten som en, der var lige lovlig meget interesseret i den varme luft, og jeg har godt nok aldrig været specielt pjattet med hende. For at sige det på en anden måde, så er jeg helt klart på ’Team Klaus’

Gratis Facebook-kursus
At parforholdsfarcen, der nu også inkluderer graviditet og mulig DNA-test, udspiller sig på de sociale medier og i pressen, mener Dan Rachlin ikke er den mest hensigtsmæssige beslutning.

- Jeg synes, det er rigtig skidt. Jeg synes, ikke det er sjovt at være vidne til. Det er nogle meget private ting, og nogle meget private beslutninger, der nu luftes offentligt, men der må man give Klaus den smule margen, at han har været spærret inde i årevis, så han skal lige op i gear med hensyn til de sociale medier, siger Dan Rachlin, der gerne stiller sig til rådighed for et lille Facebook-kursus.

- Klaus er et af de skarpeste og bedst kommunikerende mennesker, jeg kender, men han skal vist lige have lidt bedre styr på sin sociale platforms-kommunikation. Han skal være velkommen til at henvende sig for et lille kursus, slutter Dan Rachlin.

Se også: Riskærs gravide eks: Jeg glæder mig til at blive morSe også: Ups, Riskær pralede med timing

1 af 2 Riskær og Laura er et af tidens mest omtalte danske par. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Dan Rachlin udtrykker sin uforbeholdne støtte til Klaus Riskær.
Mest læste i flash!
Hent flere