Årets babe og hug: Her er de nye kandidater

Læsernes wildcards er uddelt - nu er Oliver Bjerrehuus og Celina Hilslev også med i opløbet om de fornemme titler som henholdsvis 'Årets hug' og 'Årets babe'

Oliver Bjerrehuus og Celina Hilslev er nu med i kampen om at blive 'Årets hug' og 'Årets babe'. (Foto: Lars E. Andreasen og privatfoto)
Oliver Bjerrehuus og Celina Hilslev er nu med i kampen om at blive 'Årets hug' og 'Årets babe'. (Foto: Lars E. Andreasen og privatfoto)

De startede 15 i hver kategori. Nu er de 16.

Afstemningen om hvilken laber sild, der skal løbe af med titlen som 'Årets babe', og hvilken lækker fyr, der skal løbe af med titlen som 'Årets hug' er langt fra overstået.

Se også: Ekstra Bladets vejrpige infiltrerer bikini-krigen

Ekstra Bladets læsere har nemlig haft mulighed for at uddele et wildcard til en endnu en lækker kandidat i hver kategori.

På babe-siden pegede læsernes finger på Ekstra Bladets tidligere vejr-pige, sexede Celina Hilslev. Med 163 ud af i alt 428 læserstemmer løb hun klart med wildcardet for snuden af dansebaben Claudia Rex, der fik 16 stemmer.

Samfund - 16. feb. 2012 - kl. 10:31 Ekstra Bladets vejrgudinde: Temperaturen stiger!Celina Hilslev løb af med læsernes wildcard - og det kan man jo sagtens forstå. (Foto: Privatfoto)
Celina Hilslev løb af med læsernes wildcard - og det kan man jo sagtens forstå. (Foto: Privatfoto)


'Lad os sige det på den måde, at hvis hun bare var lidt sammen med fyrerne fra Brøndby IF, så ville de vinde Champions League! Så lækker er hun!' lyder det i en af nomineringskommentarerne.

Se også: Må Celina sælge dit hus?

'Hun er ikke bare årets babe, men årtiets', 'Hun er hammerlækker' og 'Hvem ville ikke gerne vågne op ved siden af hende?' lydet det blandt andet i andre kommentarer.

Andre læsere pegede blandt andet på Mie Skov, Ibi Støving og Helle Thorning-Schmidt.

Har du endnu ikke stemt på din favorit-babe eller dit favorit-hug? Så klik på linkene herunder og vær med til at bestemme, hver der skal have de eftertragtede titler:

Se også: Stor afstemning: Hvem er årets babe?Se også: Stor afstemning: Hvem er årets hug?Det er ikke kun Ekstra Bladets læsere, der har fået øjnene op for dejlige Celina. Det har mandebladet M! også, som har hende på forsiden i denne måned. (Foto: M!)
Det er ikke kun Ekstra Bladets læsere, der har fået øjnene op for dejlige Celina. Det har mandebladet M! også, som har hende på forsiden i denne måned. (Foto: M!)


På hug-siden løb drengerøven Oliver Bjerrehuus af med wildcard'et. 355 læsere havde skrevet ind med forslag til nomineringer - de 169 pegede på den 38-årige model. Dermed lå han langt foran nummer to i feltet, fodboldlegenden Allan Simonsen, som fik 18 stemmer.

'Han og Michael Poulsen (forsanger i Volbeat, red.) er de eneste, der ligner rigtige mænd. Resten ligner mest små drenge, der gerne vil være voksne, eller ældre mænd, der gerne vil være unge igen,' lyder en af indstillingerne blandt andet.

Se også: Oliver festede med Kanye WestOliver Bjerrehuus kan noget med de danske kvinder - og nu har de givet ham et wildcard, så han kan komme med i konkurrencen om at blive 'Årets hug'. (Foto: Lars E. Andreasen)
Oliver Bjerrehuus kan noget med de danske kvinder - og nu har de givet ham et wildcard, så han kan komme med i konkurrencen om at blive 'Årets hug'. (Foto: Lars E. Andreasen)


Andre skrev, at 'Han er så lækker, særligt hans alder taget i betragtning', 'Han er jo helt vildt lækker' og 'Han er en smuk mand, og man kan se på ham i evigheder'.

Andre nomineringer lød blandt andet på Bubber, L.O.C. og Stig Pedersen fra D-A-D.

Se også: Dramatisk fald fra femmeren: Det føles som piskesmældVærsgo, piger - her er lidt godt at begynde weekenden på. (Foto: PR/Dansk Supermarked)
Værsgo, piger - her er lidt godt at begynde weekenden på. (Foto: PR/Dansk Supermarked)
Se også: Oliver Bjerrehuus: Min søn synes, vi er ynkelige

Har du endnu ikke stemt på din favorit-babe eller dit favorit-hug? Så klik på linkene herunder og vær med til at bestemme, hver der skal have de eftertragtede titler:

Se også: Stor afstemning: Hvem er årets babe?Se også: Stor afstemning: Hvem er årets hug?