Remee inviterede ærkerivaler til Schweiz

Musiksmeden holdt jetsetfest i Gstaad med natklubkonkurrenter og flere kendisser

Remee med den nyfundne kæreste, Simona, til fest i Gstaad. (Privatfoto).
Remee med den nyfundne kæreste, Simona, til fest i Gstaad. (Privatfoto).

Remee er netop vendt hjem efter en smuttur til in-stedet Gstaad, hvor han holdt fest for det københavnske nattelivs brølende løver og løvinder under sydligere himmelstrøg.

Det er som frontfigur og medejer af natklubben Zen, at musiksmeden holdt fest i den eksklusive, schweiziske by.

Og en slørhale af kendisser fulgte med ’X Factor’-dommeren ned til de overdådige omgivelser på Grand Hotel Bellevue i Gstaad.Simon Frank (i midten, red.) og Simon Lennet (til højre, red.) kunne ikke skjule, at de nød at feste med ærkerivalen Remee. (Privatfoto).
Simon Frank (i midten, red.) og Simon Lennet (til højre, red.) kunne ikke skjule, at de nød at feste med ærkerivalen Remee. (Privatfoto).


I går ankom Medina og Christopher lidt hen på dagen. Parret kunne ikke være med fra feststart fredag, fordi Medina skulle optræde til en julefrokost.

Men her i skisportsbyen kunne de mingle med blandt andre Nicki Bille, der havde daten og topmodellen Maja Krag med.

Mest vigtigt for Remee var det dog formentlig, at to gange Simon var med i selskabet.Landsholdsspilleren Nicki Bille nød de eksklusive omgivelser. (Privatfoto).
Landsholdsspilleren Nicki Bille nød de eksklusive omgivelser. (Privatfoto).


De hedder henholdsvis Frank og Lennet til efternavn og drev i mange år Zens værste konkurrent, Simons.

I dag står de bag Sunday, som også Casper Christensen er medejer af.Maja Krag (til højre, red.) er sammen med daten Nicki Bille igen efter to måneders adskillelse. (Privatfoto).
Maja Krag (til højre, red.) er sammen med daten Nicki Bille igen efter to måneders adskillelse. (Privatfoto).


Trods den blodige fejde om, hvilken natklub der er den mest hippe, kunne de to gange Simon alligevel ikke lade være med at følge med, da Remee førte an i Zens erobringstogt ud i verden.

- For mig handler det om at få trukket resten af verden til København, fordi vi mener, det er den fedeste storby. Vi er bare ikke så gode til at samarbejde, så hvis vi skal have de bedste elementer fra det københavnske natteliv, skal vi signalere, at alle er med, siger han til Ekstra Bladet om de to gange Simons deltagelse.