Dan Jørgensens kæreste smider også tøjet

Fødevareministeren er ikke den eneste i husholdningen, der laver pikante billeder

Smukke Sofie Jagert er Dan Jørgensens modelkæreste. (Privatfoto)
Smukke Sofie Jagert er Dan Jørgensens modelkæreste. (Privatfoto)


Dan Jørgensen iført bamsehue og hundehalsbånd. Den smukke blondine lyder navnet ’Dominans Dorte’. (Privatfoto) Kendte Fødevareministerens frække fortid: Dan Jørgensen som nøgenmodel

Den ene viser måtte, mens den anden går i pels. Dan Jørgensens kæreste, den smukke Sofie Jagert, der blandt andet arbejder som undertøjsmodel for Scoop Models, kan sikkert give nogle tips til ministeren, hvis han vælger at forfølge modelkarrieren yderligere.

Se også: Dan Jørgensen kysser undertøjsmodel

Dan Jørgensen afslørede sin store kærlighed til Sofie Jagert, da han på den første arbejdsdag som minister bad sin chauffør holde ind til siden, så han kunne hilse på sin smukke kæreste, som han gav en ordentlig smasker for rullende kameraer.

SE FLOTTE OG FRÆKKE BILLEDER AF SOFIE JAGERT HER

Parret er netop flyttet sammen, men selv om Dan Jørgensen poserer iført bamsehue og udstoppet måge i sin kalender fra 2000, deler han i dag ikke kærestens kærlighed til at iklæde sig døde dyr.

Se også: Dyre-Dans kæreste som lækker pels-sild

Modelkæresten er nemlig reklamesøjle for dyre minkpelse hos Kopenhagen Fur, mens den nye socialdemokratiske fødevareminister er indædt modstander af mink-avl og tidligere direkte har sagt, at han ønsker et forbud mod opdræt af de bløde pelsdyr.

- Danmark vil jo gerne være foregangsland, når det handler om dyrevelfærd. Her har vi chancen, spørgsmålet er bare, om hensynet til industrien skal vinde over hensynet til dyrene. Det mener jeg ikke, at det skal, sagde Dan Jørgensen i en pressemeddelelse fra 2009.

Efter han blev minister, har han dog opgivet at få sit forbud mod minkavl igennem.

 

Se også: Dan Jørgensens frække fortid

1 af 2 Dan Jørgensen iført bamsehue og hundehalsbånd på billedet fra år 2000. Den smukke blondine lyder navnet ’Dominans Dorte’. (Privatfoto)
2 af 2 Smukke Sofie Jagert er Dan Jørgensens modelkæreste. (Privatfoto)