Mascha ville give ekskæresten rottegift

I stedet endte hun i terapi sammen med sin datters far

Kiesa ved formentlig ikke, at hans ekskæreste, Mascha Vang, overvejede at give ham rottegift. Det gør han så nu. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Kiesa ved formentlig ikke, at hans ekskæreste, Mascha Vang, overvejede at give ham rottegift. Det gør han så nu. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

Hun ser ganske blid ud. Men bag Mascha Vangs smilende ydre, gemmer sig en djævel.

I hvert fald når det kommer til ekskæresten Nicolas Kiesa.

sin blog afslører hun, at hun ikke kun har haft lutter rosenrøde tanker om manden, hun dannede par med i en årrække.

'Jeg har jo også været der, hvor jeg havde lyst til at byde ham på kaffe med rottegift for at se ham pines langsomt og give ham et effektivt puf ned af trapperne fra 9. Tro mig, den tanke har strejfet mig, skriver hun.

Se også: Mascha Vang i fræk lingeri-video

Til alt held gjorde hun ikke alvor af tankerne. Tvært i mod fik hun overbevist Nicolas om, at de skulle i terapi sammen. Ikke for at redde forholdet, men for at finde en måde at være sammen på, når de nu har datteren Hollie sammen.

Hun var selv begyndt hos en terapeut for at håndtere alle tankerne i forbindelse med bruddet.

’Det var jeg så glad for, at jeg/vi besluttede at invitere Nicolas med til en samtale. Mit formål var at få nulstillet alt for bedre at kunne se fremad og samarbejde fremover. Så i stedet for, jeg render rundt og er pissesur, så ville det være rart at få læsset af en gang for alle og komme videre, skriver hun på sin blog.Det var hensynet til datteren, der fik det tidligere par til at tage en seriøs samtale med en mellemmand som vejleder.

'Jeg synes, det er meget vigtigt, at vi alle kan få det til at fungere. Vores datter kan se, vi er glade, når vi er samlet, tage på ture sammen osv. Vi to er jo trods alt de mennesker, hun elsker allermest, så der skal hun ikke mærke nogen dårlig stemning, skriver Mascha.

I dag ønsker hun blot, at de havde gjort det noget før.

Se også: Mascha Vang desperat over barnegråd

'Faktisk havde vi nok stadig været sammen, hvis vi havde gjort det for længe siden. Så det er virkelig noget, man bør overveje og tage sig sammen til at gøre. Jeg kender flere, der ville ønske, de havde vidst, at venneparrene gjorde det, så det ikke var så tabubelagt, og 'ok' at gøre, uden at tabe ansigt.'

Du kan se Maschas blog her.