Liam og Christiane indvier deres palæ med fest

Lørdag aften bød det celebre par til housewarming i deres nye Hellerup-villa

Liam og Christiane kan bolte sig på 272 kvadratmeter plus kælder i Hellerup. (Foto: Jakob Jørgensen)
Liam og Christiane kan bolte sig på 272 kvadratmeter plus kælder i Hellerup. (Foto: Jakob Jørgensen)

Christiane Schaumburg-Müller og hendes rapper-mand Liam O’Connor er nu kommet så meget på plads i deres ny pragteksemplar af en villa, at de er klar til at vise den frem for venner og familie.

Den hvidskurede palæ-ejendom dannede lørdag aften ramme om noget af en fest, da det hotte par havde inviteret til housewarming i deres nye 272 kvadratmeter store hjem i Hellerup.

Se også: Christiane erkender: Min røv hænger lidt

Christiane og Liam har selv holdt igen med at vise så meget af deres private gemakker frem, men deres gæster har lagt et par billeder ud på Instagram fra aftenens og nattens fesligheder.

Sangerinden Shzirley var blandt Christiane og Liams gæster. Som det kan ses på det billede, hun lagde ud, hyggede hun sig i stor stil med koreografen Tonya Pedersen og Camilla Malmberg.

 

Både Silas Holst og Martin Brygmann var meget imponerede over, hvor fedt parret, der netop har kunnet fejre et års bryllupsdag, bor.

’#detvarsaddanedemigetflothus!’, skriver skuespilleren på Instagram, mens Silas Holst ikke kan skjule sin snert af misundelse over det flotte hjem.

Det er dette syn, der venter L.O.C., når han kommer hjem. Kendte Christiane smider klunset

’Tak for top hyggelig aften @christianesm og Liam... Haaaaaaaaader jeres hus..... ;-) #housewarming #TOPlækkerhus #hygge #dejligaften’, skriver danseren, der også er imponeret over den opfindsomme gave, som nogen havde med til parret, der har alt - og ellers bare kan købe det.

’Liam og christiane lavet i chokolade... Perfekt housewarming gave...!!’.