Gustav bryder grædende sammen: Amalie stjal min fyr

De to realitystjerner kæmpede om den samme mand i weekenden

- Jeg fatter ikke, at Amalie kunne gøre sådan noget. Jeg havde lige siddet og fortalt hende, at jeg bakker hende op efter de coke-anklager, der har været mod hende, siger Gustav. (Screendump)
- Jeg fatter ikke, at Amalie kunne gøre sådan noget. Jeg havde lige siddet og fortalt hende, at jeg bakker hende op efter de coke-anklager, der har været mod hende, siger Gustav. (Screendump)

En ellers hyggelig tur i byen endte natten til lørdag i et følelsesmæssigt sammenbrud for realitystjernen Gustav.

I flere sæsoner af programmet ’For lækker til love’ har han datet den ene fyr efter den anden – uden at nogen af dem faldt i hans kræsne smag.

Kendte Hjemme hos Gustav: Jeg længes efter tryghed og kærlighed

Men nu er Gustav ramt af amors pil. En pil som hans TV3-reality-kollega Amalie knækkede fredag nat.

Det fik Gustav til at bryde grædende sammen og sende en seriøs sviner af sted til Amalie på en video, som han lagde ud på sin Facebook-profil.

- Amalie du er klam. Du er et modbydeligt menneske. Du er gusten, lød det fra en fuld og dybt såret Gustav.

SE GUSTAVS TÅREVÆDDEDE KLIP HEROVER

Da Gustav vågnede lørdag morgen, var han så ked af, at han havde lagt klippet ud, at han hurtigt fjernede det.

- Det er total pinligt at lægge sådan noget ud. Jeg plejer aldrig at drikke, men det gjorde jeg i fredags. Så jeg var blevet alt for fuld og derfor lagde jeg det ud, siger Gustav, der stadig er dybt skuffet over Amalies opførsel.

Se også: Gustav: Overfaldet har påvirket mig meget

- Jeg har set ham fyren en del på det sidste, og da jeg mødtes med Amalie, fortalte jeg hende, at jeg synes, at han er vildt lækker og sådan noget. Så gik jeg på toilettet, og da jeg kom tilbage sad hun bare og råsnavede med ham, fortæller Gustav, der nu har sundet sig lidt oven på episoden.

Gider ikke Amalie
Ifølge Gustav har han det fint igen, men han orker ikke at tale med Amalie.

- Hun har ringet nogle gange, men jeg gider ikke at tage telefonen. Hun burde skamme sig. Hun gjorde det kun for at provokere….men livet går videre, siger Gustav, der også har taget en pause fra den eftertragtede fyr.

- Jeg skal bare træne, så kommer jeg videre, siger Gustav, der har planer om at gennemføre en ironman i det nye år.