X Factor Patricias frække nytårshilsen

Thomas Blachmans X Factor-yndling fra 2011 sender meget fræk nytårshilsen og udsender under sit nye kunstnernavn 'Laundress' sin nye single 'Provoke' i februar 2014

Patricia Bull, der nu kalder sig for 'Laundress,' poserer her på årets frækkeste nytårsbillede for at promovere sin kommende single 'Provoke'.(Foto: privatfoto)
Patricia Bull, der nu kalder sig for 'Laundress,' poserer her på årets frækkeste nytårsbillede for at promovere sin kommende single 'Provoke'.(Foto: privatfoto)

I 2011 blev Patricia Bull nr. fire i X Factor med Thomas Blachman som mentor, og hun var under hele 2011-sæsonen en af Blachmans helt store yndlings-sangerinder. Nu er Patricia meget snart aktuel igen. Men denne gang under sit nye kunstnernavn 'Laundress' med sin nye single 'Provoke', der kommer på gaden i løbet af februar måned 2014. Og i den forbindelse har Patricia sendt en yderst fræk nytårshilsen til ekstrabladet.dk, hvor hendes underliv nærmest står i flammer på grund af fyrværkeri.

Se også: En bikini-kriger med x faktorThomas Blachman var helt vild med Patricia i 2011, hvor han var hendes mentor i X Factor. Her kysser han hende i et live-program.(Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman var helt vild med Patricia i 2011, hvor han var hendes mentor i X Factor. Her kysser han hende i et live-program.(Foto: Mogens Flindt)


Kan du ikke lige forklare den dybere mening bag det frække billede?

- Jeg synes bare, at billedet passer godt til titlen på min kommende single 'Provoke'. Det er jo et provokerende billede. Og så syntes jeg også, at det så sjovt ud, at det ser ud, som om der kommer fyrværkeri ud af mit underliv, siger Patricia alias 'Laundress' og lover, at den kommende musikvideo til hendes kommende single også bliver provokerende.

I slutningen af 2012 lavede Patricia sin første single 'Cheating'. Men hun fortæller til Ekstrabladet.dk, at hun faktisk betragter den kommende single 'Provoke', som sin første egentlige single, fordi hun selv har lavet musikken og skrevet sangen til 'Provoke', der bliver produceret af Jesper Sidelmann.

Se også: Maria slæber X Factor-stjerne i rettenPatricia med den smukke stemme giver den her hele armen under X Factor i 2011, hvor hun blev nr. fire.(Foto: Mogens Flindt)
Patricia med den smukke stemme giver den her hele armen under X Factor i 2011, hvor hun blev nr. fire.(Foto: Mogens Flindt)


1 af 4 Patricia på scenen i X Factor 2011.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 4 Blachman giver Patricia et knus, igen igen.(Foto: Mogens Flindt)
3 af 4 Patricia taler her med Ekstra Bladets læsere, da hun blev stemt ud af X Factor i 2011.(Foto: Klavs Bo Christensen)
4 af 4 Patricia Bull, der nu kalder sig for 'Laundress,' poserer her på årets frækkeste nytårsbillede for at promovere sin kommende single 'Provoke'.(Foto: privatfoto)