Jasmin: Jeg husker ham som en god far

X Factor-vinderen har mange postive ting at sige om sin far - på trods af at han er efterlyst for et bestialsk mord i 2005

Jasmin beskriver sin far som en god en af slagsen. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Jasmin beskriver sin far som en god en af slagsen. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Ved du noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Den smilende og smukke pige - som tog danskerne med storm, bærer på en hemmelighed.

Den 15-årige 'X Factor'-vinder Jasmin Dahl taler i dag i denne uges Se og Hør ud, om hvordan det er at leve med, at hendes far, 'Jaguar', siden 2005 har været efterlyst for mordet på taxachaufføren Torben Vagn Knudsen.

- Jeg husker ham som en god far. Han var måske ikke særlig tit hos os. Han havde jo et arbejde inde i byen og kom tit sent hjem, fortæller den smukke sangerinde til Se og Hør.

Related content

Det er ikke altid, at den 15-årige sangerinde har kendt til sandheden om sin far. Forældrene gik fra hinanden, da hun var fem år, og hun blev boende i lejligheden i Høje Gladsaxe sammen med sin mor, Hannah Dahl.

Da Jasmins far 'Jaguaren', hvis borgerlige navn er Ahmed Numan Isaac Rahma, i 2005 blev efterlyst for mordet på taxachaufføren Torben Vagn Knudsen, valgte moderen Hannah at holde sin lille datter indendøre, så hun undgik de mange avisforsider.

Det var nemlig blodige deltajer, der prægede avisforsiderne. Taxachaufføren Torben Vagn Knudsen blev dræbt med adskillige knivstik, og senere parterede 'Jaguaren' og vennen Jared Heller ham i seks dele.Det var blandt andet dette billede, der prydede avisforsiderne i forbindelse med drabet. (Arkivfoto)
Det var blandt andet dette billede, der prydede avisforsiderne i forbindelse med drabet. (Arkivfoto)


Det var først, da Jasmin blev 13 år, at hun finder ud af sandheden omkring sin far, da en veninde kommer til at nævne drabet for hende. Jasmin forstår dog godt i dag, at hendes mor har holdt hemmeligheden gemt i så mange år.

Men på trods af den barske fortid, så kæmpede Jasmin sig til sejren i 'X Factor' i fredags, og hun blev derfor sammen med makkeren Anthony, den første gruppe der har vundet 'X Factor'.

Og selvom de fleste forældre ville overøse deres barn med lykønskninger, så regner Jasmin ikke med, at hun nogensinde kommer til at høre fra sin far igen.

Se også: X Factor: Sådan stemte danskerne i finalen

DR har efter afsløringen lagt en jernring om den 15-årige pige og hendes famlie.

DR’s underholdningredaktør Rasmus Ladefoged siger til Ekstra Bladet, at DR sammen med Jasmin og hendes mor valgte at indgå en aftale med Se og Hør, fordi ugebladet under alle omstædigheder havde tænkt sig at skrive historien.

- Vi blev gjort opmærksomme på, at Se og Hør var på historien i finaleugen mandag, hvor vi afholdt den store gratis koncert på Rådhuspladsen i København. Vores pressefolk snakker om det med Se og Hør, som har tænkt sig at skrive historien dagen før finalen.

- Det er Jasmin og hendes mor ikke interesserede i. Da de ikke er interesserede i det, får vi forhandlet os frem til, at Se og Hør vil vente med at skrive historien til ugen efter finalen mod, at Jasmin og hendes mor udtaler sig til bladet. Det tænker Jasmin og hendes mor så over og vender tilbage og siger ja til det. Og vi synes, at det er et udmærket sted at lande den. For at tage presset fra Jasmin i finaleugen – så den her historie ikke kommer ud dagen før finalen.

Se også: Anthony Jasmin skamlyttes

Rasmus Ladefoged oplyser, at DR har kendt til Jasmins baggrund, siden der blev afholdt bootcamps i ’X Factor’. Han siger videre, at det ikke er muligt for medierne at få yderligere kommentarer fra Jasmin og hendes mor. De har sagt det, der skal siges i den sag.