Medina i modekamp med lækker model

Popdronningen er nomineret som årets stilikon ved Elle Style Awards - det samme gælder for Caroline Brasch Nielsen og Pernille Teisbæk

De tre mest stilfulde danske kvinder. Medina, Caroline Brasch Nielsen og Pernille Teisbæk. De er alle tre nomineret som 'årets stilikon' ved Elle Style Award i maj måned i år.(Foto: Ekstra Bladet og instagram)
De tre mest stilfulde danske kvinder. Medina, Caroline Brasch Nielsen og Pernille Teisbæk. De er alle tre nomineret som 'årets stilikon' ved Elle Style Award i maj måned i år.(Foto: Ekstra Bladet og instagram)


Se også: Medina og Zangenberg viser krop

Danmarks absolutte popdronning, Medina, er endt i en mode-kamp med to andre hamrende lækre danskere.

For andet år i træk kan den 31-årige sangerinde nemlig muligvis kalde sig for 'årets stilikon', når Elle Style Awards løber af stabelen den 19. maj i Koncerthuset i DR Byen. Hun er igen i år nomineret i kategorien 'årets stilikon' - en pris, hun vandt sidste år.

Men popdronningen, der også er kendt for at optræde uden alt for meget tøj på, får skarp konkurrence i år af bloggeren Pernille Teisbæk og modellen Caroline Brasch Nielsen.

Se også: Medina synger til Prins Henriks 80-års-festMedina poserer her for pressen i vanlig stil. Stilfuld.(Foto: Jakob JØrgensen)
Medina poserer her for pressen i vanlig stil. Stilfuld.(Foto: Jakob JØrgensen)


Kategorien fokuserer på et stilikon, som har sat modedagsordenen i 2013.

Ifølge Elle er hun nomineret, fordi hun har været dygtig til at tage tidens trends og tendenser til sig uden at gå på kompromis med sin personlige stil.

Det er læserne på Elle.dk, der bestemmer, hvem vinderen bliver.

Se også: Christopher: Svært at være Medinas eksPernille Teisbæk.(Foto: Jakob Jørgensen)
Pernille Teisbæk.(Foto: Jakob Jørgensen)


Beskrivelse af de tre nominerede
Elle beskriver selv de tre nominerede således:

Medina: Selvom hun er poppet, kan man ikke benægte at hun har sin helt egen stil, og at hun tør eksperimentere!

Pernille Teisbæk: Har om nogen gjort sig bemærket stilmæssigt i 2013, er både (aner)kendt hos ’almindelige’ danskere via Go’ Morgen Danmark, men også i modebranchen. Hun tager sin rolle som blogger seriøst, og er i det hele taget bare ret lækker!

Caroline Brasch Nielsen: Caroline tyr ikke til den typiske model-uniform af jeans, t-shirt og læderjakke, hun forstår derimod at mikse opsigtsvækkende items på en unik måde, der skiller hende ud fra mængden og gør hende til meget mere end ’bare’ model.

Sidste år vandt Medina prisen, hvor danskerne stemte hende til at vinde over Caroline Fleming og Christiane Schaumburg-Müller, der også var nomineret.

Der kan stemmes til læserprisen fra mandag den 7. april på elle.dk/stilikon.

Se også: Medina nøgen med maler i natSmukke Caroline Brasch.(Foto: facebook)
Smukke Caroline Brasch.(Foto: facebook)


1 af 7 Medina til Stasia modeshow.(Foto: Kenneth Meyer)
2 af 7 Smukke Medina.(Foto: Mogens Flindt)
3 af 7 Medina de Danmarks indsamlingen 2014.(Foto: Mogens Flindt)
4 af 7 Medina synger til X Factor.(Foto: Mogens Flindt)
5 af 7 Caroline Brasch.(Foto: Instagram)
6 af 7 Caroline Brasch.(Foto: Instagram)
7 af 7 De tre mest stilfulde danske kvinder. Medina, Caroline Brasch Nielsen og Pernille Teisbæk. De er alle tre nomineret som 'årets stilikon' ved Elle Style Award i maj måned i år.(Foto: Ekstra Bladet og instagram)