Så laber var Zangenberg på den røde løber

Bendtners kæreste havde skruet sin krop ned i en meget afslørende kjole til Zulu Awards i aftes

Julie Zangenberg gav i den grad fotograferne ved den røde løber til Zulu Awards noget at tage billeder af. (Foto: Mogens Flindt)
Julie Zangenberg gav i den grad fotograferne ved den røde løber til Zulu Awards noget at tage billeder af. (Foto: Mogens Flindt)

Med en kjole så nedringet at kun de færreste ville vove at tage den på i byen, mødte Julie Zangenberg i går aftes op på den røde løber i forbindelse med Zulu Awards på Østre Gasværk i København.

Ved sin side havde hun boldbissen Nicklas Bendtner, der holdt godt fast i sin kærestes hånd - og det kan man sådan set godt forstå, for med den dybe, afslørende udskæring i kjolen, var der formentligt stor risiko for at andre ville forsøge at få fat i den sexede klatretøs, hvis han ikke holdt hende tæt til sig.

Se også: Julie Zangenberg: Jeg elsker det overnaturlige

Inden Julie Zangenberg dukkede op til Zulu Awards havde hun brugt det meste af dagen på at snakke med pressen om sin rolle i den nye Kanal 5-serie 'Heartless', hvor hun spiller den vampyragtige pige Sofie.

En hel dag i pressens søgelys - først til 'Heartless'-pressemøde og så på den røde løber i ultra-nedringet kjole - kan dog formentligt have været en hård omgang for den 25-årige skuespiller.

- Pressen kan godt suge livet ud af mig nogle gange, sagde hun blandt andet til Ekstra Bladet under pressemødet.

Se også: Medina og Zangenberg viser krop

- Kan du uddybe hvordan?

- Nej, det behøver jeg ikke at uddybe. Det giver vist sig selv.

Se også: Efter skandalerne: Sådan kommer Bendtner videreJulie Zangenberg viste brystet frem på den røde løber i går aftes. (Foto: Mogens Flindt)
Julie Zangenberg viste brystet frem på den røde løber i går aftes. (Foto: Mogens Flindt)
Se også: Ugeblad: Julie Zangenberg hyrer bodyguards