Cira B: Lykkelig over Mads Dinesens løsladelse

Danmarks frækkeste sangerinde Cira B glæder sig til at fejre Mads Dinesens løsladelse og har en krammer på vej til Dinesen

Cira B glæder sig til at give Mads Dinesen en krammer.(Foto: Janus Nielsen)
Cira B glæder sig til at give Mads Dinesen en krammer.(Foto: Janus Nielsen)


Se også: Nøgne Cira B: Derfor smider jeg tøjetSe også: Veninden: Mads Dinesen er meget kærlig

- Jeg er super glad og lettet over at min søde Mads igen er fri. Jeg har som tidligere nævnt været meget overrasket over at han blev sendt i fængsel til at starte med, lyder det fra Mads Dinesens gode veninde Cira B, der er lykkelig over, at Mads Dinesen er blevet løsladt.

.

Se også: Champagnedrengen Dinesen løsladtCira B bliver ikke uden grund kaldt for Danmarks frækkeste sangerinde. Her flasher hun bryster.(Foto: Janus Nielsen)
Cira B bliver ikke uden grund kaldt for Danmarks frækkeste sangerinde. Her flasher hun bryster.(Foto: Janus Nielsen)


- Jeg har hørt på folks konstante, undskyld mig, pis omkring hvor stor en nar og svindler han efter deres mening skulle være. Jeg har hele tiden holdt på, at man må vise tillid til det danske retssystem, og jeg er i den retning meget autoritetstro og stoler på, at retssystemet fungerer. I denne situation er det endt ud i at Mads er løsladt, og det glæder mit hjerte vanvittigt meget, da jeg hele tiden har haft svært ved at forestille mig, at sigtelserne mod Mads skulle være holdbare.

- Vi har alle fejl, men de beskyldninger, der var mod Mads, og hvad folk blæste det op til, stemmer overhovedet ikke overens med den mand, som jeg kender. Jeg er lykkelig og det skal fejres på bedste Mads og Cira stil og han har en kæmpe krammer i vente. lyder fra Cira B, der har kendt Mads Dinesen i et par år. Hun har tidligere til Ekstra Bladet udtalt følgende om sit venskab med champagne-drengen:

- Når vi er sammen som venner, har det intet med champagne og huhej at gøre. Der er det dybe samtaler. Han er virkelig god til at sætte sig ind i folks ting og problemer. Han er i virkelighed en stille og rolig dreng, og han er en superkærlig person, siger Cira Beenfeldt.

Se også: Cira B. gav Oddset-Janni bryst-grams i fødselsdagsgaveCira B i endnu en fræk situation.(Foto; Janus Nielsen)
Cira B i endnu en fræk situation.(Foto; Janus Nielsen)


1 af 2 Cira B. glæder sig til at feste igennem med Mads Dinesen.(Foto: Janus Nielsen)
2 af 2 Cira B glæder sig til at give Mads Dinesen en krammer.(Foto: Janus Nielsen)