Realitybaben i bitter catfight med Numse-Joy

De to realitystjerner i strid på Facebook

Realitybaben er nu i bitter catfight med Joy fra 'Mig og min mor'. (arkivfoto: Dr. Jones).
Realitybaben er nu i bitter catfight med Joy fra 'Mig og min mor'. (arkivfoto: Dr. Jones).

Realitybaben Nicole Brøggler og Numse-Joy fra 'Mig og min mor' er røget i en bitter catfight på Facebook.

Det skete, efter at Nicole Brøggler havde kritiseret, at hun, Susan K. og Numse-Rasmus forsøgte at skaffe penge fra deres venner på Facebook.

Dét fik Joy til tasterne, hvor hun skrev følgende update:

'Hey Nicole BRØLER ups Brøggler. Får tilsendt skærmbilleder af folk. Nu gør du jo i forvejen en masse for at få opmærksomhed. Smider tøjet, drikker derud af, ødelægger din lever langsomt. Sikke et godt forbillede du er. LOL. Ja man hører mange ting om dig. Fred være med det. I dont f****** care about you. Men nu skal du høre her fru bananpat , bland dig udenom hvad jeg søger til min hund. Har DU et problem? Så kom til mig tøs. Ingen disser min hund, uden jeg blander mig. Tag dig sammen,' lød det rasende fra Joy.

Se også: Sidney og realitybaben inviterer indenfor i sengen

Der kort efter smed endnu en harmer ud på det sociale netværk:

'Vil hellere være genkendt som hende der søger donationer til sin syge hund, end hende der smasker bananpatter og fjabbelappen op i hovedet på ALT der har en puls, og som samtidig drikker enorme mængder sprut og ødelægger sin krop, sine organer. Ej ellers tak.'Joy synes, Nicole Brøggler er lidt for meget, når hun smider tøjet. (Privatfoto).
Joy synes, Nicole Brøggler er lidt for meget, når hun smider tøjet. (Privatfoto).


Ifølge Nicole Brøggler opstod balladen, da hun skrev en status, om hvor ynkeligt det var, at realitydeltagere tiggede penge fra deres fans på Facebook.

- Folk spurgte, hvem der gjorde det og jeg skrev: Numse-Rasmus til mad, Susan K til husleje og Joy til hendes hund, siger Nicole Brøggler til Ekstra Bladet.

Joy vil have sit røv ud ttil det store udland. (Foto: Mia K. Petersen). flash Numse-Joy vil være røv-model

Hun forstår ikke, hvorfor Joy reagerede, som hun gjorde.

- Jeg har aldrig sagt noget ondt om hverken hende eller hendes hund. Jeg syntes blot, det er ynkeligt at tigge om penge på Facebook, siger hun.

Joy kritiserede blandt andet Nicole for at flashe sine bryster.

Se også: Joy svinger numsen

- At hun er nødt til at køre hetz mod mine bryster og væremåde for at kunne argumentere mod mig, taler vist for sig selv. Folk, der ingen argumenter har, skifter tit emne. Fordi de jo ikke har noget at sige, mener Nicole.

Joy har stadig ikke meget til overs for Nicole Brøggler.

- Jamen, jeg får tilsendt skærmbilleder, hvor hun disser mig og Susan k. Og disser min hund og at jeg søger hjælp til hans ekstremt dyre hjerne/nyre-medicin. Og så blev jeg irriteret, fordi jeg ligger selv syg med influenza og pande/bihulebetændelse. Så ja, træd endelig på en, der ligger ned. Jeg tror bare, hendes lille fjabbefight går ud på at få en artikel og opmærksomhed, siger Joy til Ekstra Bladet.

Lur os, om den sidste update er skrevet i dén fight.