Gustavs nye bil smadret

Realitysstjernen skreg af rædsel, da han spritnye BMW blev smadret

Gustav i slutningen af sidste uge. Nu holder den smaderet hos mekanikeren. (Privatfoto)
Gustav i slutningen af sidste uge. Nu holder den smaderet hos mekanikeren. (Privatfoto)

Gustav blev søndag ramt af både chok og sorg, da hans bare tre dage gamle BMW 330 blev smadret på Amager.

’Jeg tror aldrig i mit liv at jeg har været så fucking ked af det som jeg er lige nu. Har brugt hele min opsparing på min nye bil’, og efter to dage er den ødelagt, skrev han i aftes på Instagram og lagde billeder op af sin smadrede vogn.

’Bimmeren’, som realitystjernen har døbt Armani, skulle vaskes, men i vaskehallen gik noget helt galt.

I stedet for en blid vask, knuste børsterne forruden og bulede taget på den sorte bil, mens Gustav og hans kammerat Marco befandt sig inde i den.Sådan så forruden ud på Gustavs bil efter turen i vaskehallen. (Privatfoto)
Sådan så forruden ud på Gustavs bil efter turen i vaskehallen. (Privatfoto)


- Det var som at være med i en gyserfilm. Børsten blev bare ved med at mase sig ned mod ruden, og jeg var rædselsslagen for, at den ville sprænge i hovedet på mig, fortæller Gustav til Ekstra Bladet.

Gustav skreg så højt, at folk på tankstationen bemærkede, at noget var helt galt og derfor trykkede nødstop, så maskinen stoppede.

- Det var helt vanvittigt og jeg fatter stadig ikke, hvordan det kunne lade sig gøre, siger Gustav, der ikke føler, at han fik meget hjælp fra personalet på den Shell-station, hvor Amarni blev smadret.

Flabet personale
- De anede ikke, hvad de skulle gøre. De var virkelig flabede og beskyldte mig for, at have stillet bilen forkert i vaskehallen. Men jeg har vasket bil der masser af gange. Og hvis jeg endeligt havde stillet bilen forkert, så burde maskinen da ikke starte, siger Gustav, der er knust over, at hans nye bil nu er sendt på værksted med store skader.

I løbet af ugen regner Gustav med at få sin bil tilbage med en ny rude, som han går stærkt ud fra, at Shell betaler.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Shell.Inden Armani blev ødelagt i vaskehallen, blev den støvsuget af Gustav, der er helt pjattet med sin nye bil. (Privatfoto)
Inden Armani blev ødelagt i vaskehallen, blev den støvsuget af Gustav, der er helt pjattet med sin nye bil. (Privatfoto)