Kurt Thorsen på politisikret plads i Grøften

Det var en Kurt Thorsen i vældig godt humør, som Ekstra Bladet i dag mødte i Grøften - restauranten, hvor han sidste år blev anholdt

Kurt Thorsen hyggede sig i Grøften (Foto: Per Rasmussen).
Kurt Thorsen hyggede sig i Grøften (Foto: Per Rasmussen).

I dag slog forlystelsesparken Tivoli dørene op for sommersæsonen, og traditionen tro var mange kendte mødt op for at spise frokost i Restaurant Grøften.

Et af de kendte ansigter, der havde fundet vej til Grøften, var eks-matadoren Kurt Thorsen, der var vendt tilbage et år efter sin famøse anholdelse - 11. april 2013 - som netop fandt sted på restauranten.

Dengang troppede to politibetjente op og anholdt ham foran de mange kendte og erhvervsfolk, som også var til frokost.

Kurt Thorsen: Jeg påbegyndt afsoning

Og det er en episode, som Kurt Thorsen i dag joker med.

- Sidste år blev jeg anholdt klokken et, så jeg sidder og nyder de sidste minutter, fortalte han fra sit bord i Grøften, da klokken var ved at nærme sig 13.

'Sværere for politiet at hente mig ud nu'
Det er en tradition, at eksmatadoren tager en tur i Grøften, når forlystelsesparken åbner - og det er 35. år i træk, Kurt Thorsen besøger restauranten i den forbindelse, fortalte han.

Det var en glad og syngende Kurt Thorsen, der kom ud af Vestre Fængsel her til eftermiddag. (Foto: Jan Unger) 112 - 12. apr. 2013 - kl. 13:51 Syngende Kurt Thorsen løsladt og tilbage i Grøften

- Men vi plejer at sidde ved bordet ved siden af. Nu sidder vi her i hjørnet, men restaurantchefen Poul Eriksen sagde, det var sværere for politiet at hente mig ud derfra, lød det med et grin fra Kurt Thorsen.

Kurt Thorsen påbegyndte 13. maj sidste år afsoningen af sin dom på 3 år og seks måneders fængsel.

Dommen omfatter bl.a. to år, som Kurt Thorsen blev idømt i PFA-sagen.