Coster-Waldau i pinlig kønsdele-snak på tv

Den danske skuespiller fik rodet sig ud i en snak om kvindelige kønsdele i et amerikansk talkshow.

Coster-Waldau talte i et amerikansk talkshow om Cameron Diaz vagina og fik rodet sig ud i en pinlig kønsdele-historie fra sin ungdom. Her ses han i en scene fra filmen 'The Other Woman' sammen med Cameron Diaz.(Foto: PR Foto)
Coster-Waldau talte i et amerikansk talkshow om Cameron Diaz vagina og fik rodet sig ud i en pinlig kønsdele-historie fra sin ungdom. Her ses han i en scene fra filmen 'The Other Woman' sammen med Cameron Diaz.(Foto: PR Foto)

Om det var nervøsitet eller forfejlet dansk humor, er ikke til at vide. Men én ting er helt sikkert: skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau kom på dybt vand, da han for nylig besøgte det amerikanske talkshow 'Chelsea Lately'.

Se også: Nikolaj Coster-Waldau pisket af bikinimodel

Her rodede han sig nemlig ud i en pinlig snak om både den populære skuespillerinde Cameron Diaz' og danske kvinders kønsdele.

- Du er med i en film med Cameron Diaz, som lige har besøgt showet, siger tv-værten Chelsea Handler til Coster-Waldau i et klip fra interviewet, der kan ses på E! Onlines hjemmeside.

- Ja, jeg hørte, at i talte om hendes vagina, siger den danske skuespiller.

- Ja, hun har sådan én, svarer talkshow-værten.

- Det ved jeg ikke noget om, siger han.

Se også: Sexede Diaz: Jeg ser bedre ud end da jeg var 25

Danske kvinders kønsdele
- Du er fra Danmark, har alle kvinder der ikke kvindelige kønsdele?, spørger tv-værten dernæst.

- Jeg vil ikke konkludere noget, men det tror jeg, at de har. Men altså, man kan aldrig vide det. Jeg kan huske, da jeg var 16 år gammel, der var jeg på et diskotek og så den her virkelig smukke pige. Men jeg fandt ud af senere, at det var en fyr, siger Coster-Waldau, der dog ikke afslører hvordan, han fandt ud af det.

- Var det i Danmark? Ja, sådan noget sker vist tit der, ikke sandt, siger tv-værten, mens Nikolaj Coster Waldau bekræfter.

Se det pinlige interview med Nikolaj Coster-Waldau her

1 af 3 Waldau kysser smuke Diaz i en scene fra filmen The Other Woman.(Foto: All Over Press)
2 af 3 Waldau i Game of Thrones, der er ekstremt populær i det meste af verden.(Foto: All Over Press)
3 af 3 Coster-Waldau talte i et amerikansk talkshow om Cameron Diaz vagina og fik rodet sig ud i en pinlig kønsdele-historie fra sin ungdom. Her ses han i en scene fra filmen 'The Other Woman' sammen med Cameron Diaz.(Foto: PR Foto)