Lykke May er Heidi Klums nye svigermor

Lykke Mays papsøn, Vito Schnabel, dater den labre tyske model

Lykke May er ni år yngre end Heidi Klum, men kan alligevel kalde sig for den tyske models pap-svigermor. (Foto: Jakob Jørgensen og AP)
Lykke May er ni år yngre end Heidi Klum, men kan alligevel kalde sig for den tyske models pap-svigermor. (Foto: Jakob Jørgensen og AP)

Supermodellen Heidi Klum har fået en ny svigermor. Eller i hvert fald pap-svigermor.

Den tyske babe er for nylig begyndt at date amerikanske Vito Schnabel. Med i købet fik hun ikke kun den 62-årige kunstner Julian Schnabel som svigerfar. Julian Schnabel danner nemlig par med den danske topmodel Lykke May, og sammen har parret sønnen Shooter Sandhed Julian Schnabel Jr. Derudover har Julian Schnabel fem andre børn - heriblandt 27-årige Vito.

Det betyder med andre ord, at 31-årige Lykke May er blevet pap-svigermor til 40-årige Heidi Klum.

Se de helt nye billeder af topløse Heidi Klum og Vito Schnabel via nedenstående link:

Se også: Topløs Heidi Klum nyder ung kæreste

Det skal den danske model dog nok klare. Det er nemlig ikke første gang, at hun er pap-svigermor til et navn af den kaliber.

I 2012 blev Vito Schnabel kædet sammen med Demi Moore, der nu er 51. Forholdet er dog aldrig blevet officielt bekræftet, men noget tyder på, at Hollywood-skuespillerinden og kunstner-sønnen stadig er gode venner. I hvert fald blev de set snakke og hygge sig sammen til Diane von Furstenbergs Journey of A Dress-fernisering i januar.

Se også: Supermodel: Jeg er færdig med børn

Ud over Heidi Klum og Demi Moore har Lykke May også haft familiære bånd til andre af USAs kendisser. Hun har tidligere dannet par med Jackass-stjernen Steve-O og med rocksangeren Kid Rock.

Inden Heidi Klum begyndte at kæreste rundt med Vito Schnabel, dannede hun i over et år par med sin bodyguard, Martin Kirsten. Inden forholdet til muskelbundtet var hun i syv år gift med sanger Seal, som hun har fire børn med.

Se også: Heidi Klum single: Fyrer kæresten