Thomas Skov skriver skønhedsbog

Den tidligere praktikant har mange jern i ilden, og nu vil han også være forfatter

Thomas Skov har masser af skønhedstips, som han gerne vil dele ud af. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Skov har masser af skønhedstips, som han gerne vil dele ud af. (Foto: Mogens Flindt)

Han har født på tv, lænket sig til Den lille Havfrue, skal være vært ved påskens mest bizarre bingo-spil på DR3, hvor udklækkende kyllinger bestemmer tallene, og nu vil Thomas Skov også være forfatter.

Se også: Thomas Skov om mande-fødsel: - Det var som at blive flået

Sammen med komikeren Geo er Anders Lund Madsens tidligere praktikant ved at skrive en skønhedsbog. Mest fordi der er så mange af dem i forvejen.

Makkerparret har allerede buret sig inde i et sommerhus for at skrive på bogen med de mange uundværlige tips til et bedre liv.

- Der er mange, der allerede har lavet beautybøger. Og mange, der allerede har skrevet om, hvordan man skal leve livet. Jeg har været under Anne Bechs vinger og har også læst Emil Thorups stilbog. De ved bare, hvordan man bliver smuk og får det perfekte liv, men folk skal da ikke snydes for Geos og min version, siger Thomas Skov.'Vi er taget i sommerhus uden vores koner for at skrive en beautybog...hva' gik galt?', skrev Geo sammen med dette billede på Instagram i sidste uge. (Privatfoto)
'Vi er taget i sommerhus uden vores koner for at skrive en beautybog...hva' gik galt?', skrev Geo sammen med dette billede på Instagram i sidste uge. (Privatfoto)


Blandt de nyeste bøger på markedet er Christiane Schaumburg-Müller og Anne Bechs ’Dit Sunde liv’. Her foreslår tv-værten blandt andet, at man lader roen sænke sig og kun har levende lys i sit hus efter klokken 21.

- Ja, jeg kan sige i den forbindelse, at vi anbefaler sengetid klokken 22.30 og 23 i weekenden, siger Thomas Skov, der også har et bud på en helt ny og banebrydende kur.

Se også: Thomas Skov ærgrer sig over nøgenkalender

- Stenalderkurren er kørt nu. Vi har lige som set Thomas Rohde i bar overkrop, så vi vil gerne lancere guldalderkurren, som er meget med kål, kartofler og snaps, siger han.

Beautybogen, der ventes på gaden til efteråret, vil også indeholde gode råd om makeup og andre kostråd, lover Thomas Skov, der ikke vil afsløre flere guldkorn fra den kommende mulige bestseller.