Mikkel Kessler er meget ked af det

Nu er det bekræftet officielt: Danmarks kendeste bokser Mikkel Kessler traf en svær beslutning - Nu er hans elskede hund John aflivet

Mikkel Kessler poserer her med sin elskede hund John: Nu er den aflivet.(Foto: Lars Krabbe)
Mikkel Kessler poserer her med sin elskede hund John: Nu er den aflivet.(Foto: Lars Krabbe)

Nu er det hundrede procent bekræftet officielt. Danmarks mest kendte bokser Mikkel Kessler har truffet en meget svær beslutning: Nu er hans elskede hund John aflivet. Det bekræfter Mikkel Kesslers manager Allan Back overfor Ekstra Bladet.

- Jeg kan bare sige, at Mikkel Kessler traf en beslutning om, at John skulle aflives. Og han er meget ked af det.

Kan du fortæller noget om, hvornår det er sket, og hvordan det er sket?

- Nej, jeg har ikke yderligere kommentarer til sagen. Mikkel er utrolig ked af det. Det er jo ikke nogen behagelig situation, når man bliver nødt til at aflive sin egen hund.

Ved du, om Mikkel Kessler har tænkt sig at købe en ny hund?

- Nej, det ved jeg ikke noget om. Og det er nok ikke noget, han tænker på netop nu, hvor John lige er blevet aflivet, lyder det fra Mikkel Kesslers manager Allan Back.

Der er ingen tvivl om, at aflivningen af John, der er en treårige blanding mellem en engelsk bulldog og en boxer, har været en svær beslutning for Kessler, der igennem det meste af sit voksne liv har haft hund.

Se også: Aflivet: Kessler har sendt 'John' til regnbuebroenMikkel Kesslers kæreste Lea Hvidt poserer her sammen med Kesslers elskede hund John, der nu er aflivet.(Foto: privatfoto)
Mikkel Kesslers kæreste Lea Hvidt poserer her sammen med Kesslers elskede hund John, der nu er aflivet.(Foto: privatfoto)


Kessler blev politianmeldt
Kessler måtte tage det svære skridt, fordi han var blevet politianmeldt, efter at hans hund John for et par dage siden skambed en lille terrier, mens John blev passet hos Mikkel Kesslers svoger og svigerinde. Kort efter det blodige hundeslagsmål fortalte Mikkel Kessler til Ekstra Bladet:

- Jeg er overdrevet ked af det. John har altid været glad for andre mennesker, for børn, for dyr og har aldrig gjort nogen fortræd, så jeg forstår slet ikke, hvordan det kunne ske, siger Mikkel Kessler til Ekstra Bladet.

Boksestjernen er ulykkelig over hele situationen, og tilbyder at betale for terrieren Fies dyrlægeregninger.

- Selvfølgelig kan jeg godt forstå, at de er vrede over og kede af det, der er sket med deres hund, men jeg kan jo kun sige undskyld og betale deres udgifter.Her ses Linse og hendes mor Mopper på vej væk fra dåbshandlingen ved Kesslers søns dåb igår. På bagsædet har hun de to hunde Chino og Jytte.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
Her ses Linse og hendes mor Mopper på vej væk fra dåbshandlingen ved Kesslers søns dåb igår. På bagsædet har hun de to hunde Chino og Jytte.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
Se også: Linse: Mikkel er nødt til at aflive hundenSe også: Linse kom 10 minutter for sent til Kesslers søns barnedåb

Linses råd
Om Kesslers beslutning om selv at få aflivet hunden så hurtigt som muligt, inden politiet måske ville gøre det, skyldes et råd fra hans søster Linse, er uvidst. Men til Ekstra Bladet sagde Linse igår:

- Jeg er sgu ked af det og rystet over, hvad der skete med Mikkels hund John. Jeg tror, at Mikkel er nødt til selv at få aflivet hunden med det samme, for ellers gør politiet det. Det ved jeg, at de vil gøre.

- Og det er sgu synd for John, hvis den skal stå og rådne op på et hundeinternat, inden politiet får slået den ihjel.

1 af 2 Lea Hvidt og Mikkel Kessler fik igår døbt deres søn i Sengeløse Kirke på Sjælland. Kort efter måtte han få sin hund John aflivet.(Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Mikkel Kessler poserer her med sin elskede hund John: Nu er den aflivet.(Foto: Lars Krabbe)