Sophie Fjellvang-Søllings mave strutter

Den tidligere ’Vild med dans’-vinder er gravid, to år efter hun på tragisk vis mistede sin mand

Sophie Fjellvang-Sølling dannede par med Silas Holst, da hun var med i 'Vild med dans'. Nu venter de begge barn. (Foto: Mogens Flindt)
Sophie Fjellvang-Sølling dannede par med Silas Holst, da hun var med i 'Vild med dans'. Nu venter de begge barn. (Foto: Mogens Flindt)

For godt to år siden var Sophie Fjellvang-Søllings ansigt forstenet af sorg, da hun foran Vor Frue Kirke i det centrale København tog afsked med sin mand, Nikolaj, der pludseligt døde i en alder af bare 36 år.

Sophie Fjellvang-Sølling siger farvel til sin mand. (Foto: Jan Unger) Danske kendte - 3. maj. 2012 - kl. 13:28 Sophie siger farvel

Men heldigvis er livet gået videre for skiløberen og den tidligere ’Vild med dans’-vinder.

I juli sidste år meddelte Sophie Fjellvang-Sølling på Facebook, at hun var forelsket og ’i et forhold til Casper Barfoed’.

Se også: Sophie Fjellvang-Sølling: Forelsket igen

I går kunne hun ikke længere skjule, at deres kærlighed har båret frugt. Med struttende mave tonede den motionsglade Sophie Fjellvang-Sølling frem i ’Aftenshowet’ på DR1.

Se Sophies mave i starten af programmet her.

Siden er der kommet flere lykønskninger på skiløberens Facebook-profil.

’Så dig, du var så god og smuk! Kæmpe stort tillykke med familieforøgelsen, hvor er jeg dog glad på jeres vegne’, skriver Simone Mølgaard Nielsen blandt andet.

Se også: Sophie magter ikke at flytte hjem

Sophie Fjellvang-Sølling har i forvejen sønnen Maximillian med sin afdøde mand.