Vild med mødregruppen

Silas Holst's baby skal i mødregruppe med Sophie Fjellvang-Sølling og Karina Frimodt

Venskabet mellem Silas Holst og Sophie Fjellvang-Sølling blev grundlagt under Vild med dans. Nu kan de forældre-hygge sammen. Foto: Mogens Flindt
Venskabet mellem Silas Holst og Sophie Fjellvang-Sølling blev grundlagt under Vild med dans. Nu kan de forældre-hygge sammen. Foto: Mogens Flindt

Forleden viste den tidligere vinder af Vild med dans, Sophie Fjellvang-Sølling sin fine runde mave frem i TV2. Den tidligere skistjerne og nuværende tandlægestuderende skal føde til sommer, og det samme skal Uffe Holms partner fra sidste Vild med dans-finale, Karina Frimodt også.

Se også: Sophie Fjellvang-Søllings mave strutterTil sommer gør Sophie Fjellvang-Sølling maximilian til storebror. Foto: Henning Hjort
Til sommer gør Sophie Fjellvang-Sølling maximilian til storebror. Foto: Henning Hjort


Og lidt senere slutter triumviratet af Louise Mahnkopf, Johannes Nymark og Silas Holst sig til den baby-glade forsamling, og derfor har de naturligvis aftalt at lave mødregruppe.

- Ja eller forældregruppe må vi vel hellere kalde det, for vi fædre vil jo også gerne være med. Så aftalen er, at når vi skal hygge med vores børn, skal Johannes og jeg også være med sammen med Karinas Kasper Lentz og Sophies Casper Barfoed. Det bliver herligt, griner Silas.

Se også: Sophie Fjellvang bruger sukker på fileten

Den baby, som Silas, Louise og Johannes venter, ankommer planmæssigt i løbet af september. mens de to andre babyer dukker op lidt før. Endnu ved Silas ikke, om han får en søn eller en datter, men det ændres snart.

- I løbet af ikke så mange dage får vi besked, og det glæder vi os til. Jeg synes, at det er lidt nemmere at forberede sig til at være forælder, når man ved, hvad der kommer, siger han.Karina Frimodt har også fået en fin bule på maven. foto: Jan Unger
Karina Frimodt har også fået en fin bule på maven. foto: Jan Unger
Se også: Sophie Fjellvang-Sølling: Forelsket igen

Både ham og Johannes har flere gange bedyret, at det er hip som hap om det bliver en dreng eller en pige, men Johannes mener dog, at der vil gå seriøs ’hønefar’ i den, hvis det bliver en pige.

Både for Karina og Sophies vedkommende er det anden gang, de venter sig.

Se også: Sophie tilbage på arbejde

Sophie har i forvejen sønnen Maximillian med Nikolaj Fjellvang-Sølling, som døde af et pludseligt hjerteanfald i april 2012, som følge af en forsnævring i hjertekranspulsåren. Han blev 36 år. På det tidspunkt var parrets søn et år gammel.

Ca. et år efter Nikolajs død bekræftede Sophie offentligt, at hun havde mødt en ny mand, Casper Barfoed, og nu skal de så være forældre.

Sophie Fjellvang-Sølling er tidligere topatlet inden for skisporten. I øjeblikket læser hun til tandlæge - en beskæftigelse, der ligger til familien, og samtidig bliver hun løbende brugt som sportskommentator.

Sidste år var hun derudover vært på tv-programmet 'Vild med Sne', hvor hun lærte kendte danskere at stå på ski.

Se også: Sophie magter ikke at flytte hjem

Det travle forælder-triumvirat, Johannes, Louise og Silas havde egentlig besluttet at sælge deres kolonihave i Brøndby, fordi de nu køber stort hus med plads til familieforøgelsen.

Og der har da i påsken også været mange interesserede at kigge på, men nu er både Johannes og Silas kommet i tvivl.

- Oprindeligt tænkte vi, at vi aldrig ville få brug for en kolonihave, når vi nu får villa med stor have. Men nu tror jeg, at vi beholder vores lille sommerhus. Det er fedt at have et sted, hvor Johannes kan få afløb for sit handyman-gen. Og jeg tror også, at det på sigt kan være godt med et sted, hvor vi kan øve roller i fred og ro, siger Silas.

De har ikke haft huset i mere end godt et år, og begge er lykkelige for deres lille fredeligt plet på ’landet’.

Sophie Fjellvang-Sølling siger farvel til sin mand. (Foto: Jan Unger) Danske kendte - 3. maj. 2012 - kl. 13:28 Sophie siger farvel

- Vi har råd til at beholde det. Salget har aldrig været forårsaget af økonomi. det var slet og ret noget med, om vi ville få det brugt. Nu må vi se. Huset er sat til salg for stort set det, vi købte det for med et lille tillæg på 50.000 kr. for de oceaner af forbedringer vi har lavet. Lige nu, hvor jeg taler om det, vil jeg slet ikke af med det, smiler han.