Amalie: Jeg er ved at eksplodere

Realitystjernen vil ikke lave om på sig selv

Amalie Szigethy er træt at spørgsmålet, om hun har husket at betale skat. (Foto: Mogens Flindt)
Amalie Szigethy er træt at spørgsmålet, om hun har husket at betale skat. (Foto: Mogens Flindt)

Siden deltagelsen i TV3-programmet 'Luksusfælden', hvor Amalie udstillede sin kreative måde at låne penge hos SKAT, har hun fået mange negative henvendelser på sine sociale profiler.

Se også: Derfor kan Skat ikke tilbageholde Amalies lønSe også: TV: Amalie: Jeg låner måske af Skat igen

I går tog hun til genmæle på sin veninde Juliane Axens blog og gik i rette med de negative reaktioner på 'Luksusfælden'.

'Jeg er ved at eksploderede. Jeg er godt træt af alle de fucking haters. Hvad fanden sker der for Danmark? Nogen gange tænker jeg hvordan en pige på 22 år kan få folk til at reagere sådan. Jeg må da have et eller andet. Har i virkelig ikke andet at lave? Jeg kan ikke poste noget indslag hverken på min instagram, facebook, twitter etc. uden at folk reagere. Jeg kan fucking ikke engang poste et indlæg om en fodbold kamp i parken uden folk spørg ” har du husket at betale skat?” FUCK NU AF MED JER. ALLE SAMMEN FIS UD AF MIN PROFIL. Jeg er udmærket klar over at man må tage kritikken når man stiller op på tv, men come on. I må have for lidt at lave. Dem der læser det her, som er en af de mennesker der kun har kritik omkring mig, fis af, pas jeres eget. Jeg vil aldrig lave mig selv om pga. af tabere der sidder og peger fingre af andre. Det er tydeligt hvis ikke mig som er en taber. Husk det mig som griner….', skriver Amalie på bloggen.

Håber at møde en mand
Her gør hun også rede for sine musikalske drømme og svarer på spørgsmålet, hvor hun ser sig selv om fem år.

'Jeg synes det er svært at sige, jeg får det spørgsmål rigtig tit. For 2 år siden var det at have et hus og barn og være gift, idag som 22 årig er det at få bopæl i Los Angelos og starte et nyt liv, og leve af min musik. Men mon ikke det kommer til at ske inden 5 år. Jeg håber dog på at have mødt en mand, som jeg er meget forelsket i. Jeg kan godt savne følesen af at være forelsket… Jeg er en kærligheds pige, og et kærligheds barn for den sags skyld. Nu når jeg skriver om dette, kan jeg ikke lade vær med kun at give kærlighed ud til læserne, fans og bare spøgelses fansene – TAK FOR ALT DET I GIVER MIG. Det hjælper mig kun en vej, og det er den vej jeg vil', lyder det fra realitypigen.

Se også: Amalie: Gider ikke Luksusfældens revisor