Bookmaker spår: Se og Hør lukker efter skandalesag

Bet25 tror, at ugebladet får dødsstødet efter sagen om overvågning af kendte og den påståede læk hos Nets

Det er denne bog af den tidligere Se og Hør journalist Ken B. Rasmussen er der årsag til hele balladen. (Tariq Mikkel Khan).
Det er denne bog af den tidligere Se og Hør journalist Ken B. Rasmussen er der årsag til hele balladen. (Tariq Mikkel Khan).

Det kostede den engelske tabloidavis, News of the World, eksistensen, da det i 2011 kom frem, at man havde aflyttet kendte menneskers mobiltelefoner.

Nu har bookmakeren Bet25 sat odds på, at det samme kan ske for Se og Hør i skandalesagen, hvor ugebladet beskyldes for, at have fået oplysninger fra en medarbejder hos Nets, der angiveligt skulle have lækket fortrolige oplysninger mod betaling.

Og skal man tro Bet25 ser fremtidsudsigterne ikke gode ud for Se og Hør. Der er således blot odds 1.80 på et ja til spørgsmålet 'Se og Hør-skandalen - Lukker Se og Hør i løbet af 2014?'.

Se også: Hækkerup om sladder-skandale: En sag for politiet

Tror man derimod, at Se og Hør overlever er der favorable odds, 2.00.

Se også: Remee om Se og Hør-skandalen: Nu falder brikkerne på plads

I en pressemeddelelse meddeler oddssætter Frederik Skov fra Bet25.dk, følgende:

- Vi kiggede meget mod News of the World skandalen da vi skulle sætte odds på Se og Hørs fremtid, og når så stort et medie som det engelske kan lukke og slukke efter ulovlig overvågning, kan vi ikke se hvorfor Se og Hør skulle undgå en lignende konsekvens.

Se også: Se og Hør opretter panik-hotline for kendisser

Se alle odds på Se og Hør skandalen hos Bet25 - Klik her.