Poul Madsen: Hacking er uhørt på Ekstra Bladet

Ekstra Bladet betaler op til 1000 kroner for et tip, men benytter ikke ulovlige metoder som hacking til at komme tæt på de kendte

Foto: Jan Unger
Foto: Jan Unger

Ulovlig hacking af fortrolige kreditkortoplysninger til at komme helt tæt på de danske kendte, som Se og Hør, ifølge en tidligere journalist på ugebladet, har benyttet sig af, sker ikke på Ekstra Bladet.

Det understreger Ekstra Bladets chefredaktør.

- Her på Ekstra Bladet betaler vi ikke folk for at hacke. Det vil ikke foregå, slår Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, fast og tilføjer:

- Vi betaler op til 1000 kroner for et tip, og det sker 4-5 gange om måneden,.

Ifølge romanen 'Livet, det forbandede', der udkommer i morgen og er skrevet af den tidligere Se og Hør-journalist gennem fem år, Ken B. Rasmussen, afslørede Se og Hør blandt andet, via de fortrolige kreditkortoplysninger, hvor prins Joachim og prinsesse Maries bryllupsrejse gik til. Ligeledes er musikproduceren og 'X Factor'-dommeren Remee, ifølge anklagen, en blandt de mange, der angiveligt har oplevet, at deres dybt fortrolige kreditkort-oplysninger er havnet hos Se og Hør.

Se også: Remee om Se og Hør-skandalen: Nu falder brikkerne på plads

Poul Madsen ønsker dog ikke kommentere Se og Hørs forhold.

- Jeg har ingen holdning udadtil til, hvad Se og Hør har gjort. Hvad, de eventuelt har gjort på Se og Hør, må være deres problem, siger han.

Se også: Qvortrup om Se og Hør-skandale: Det er helt nyt for mig