Casper C: Kommer bag på mig hvis Qvortrup ikke var involveret

Det kommer ikke bag på komikeren Casper Christensen, hvis Henrik Qvortrup har været involveret i skandalen om, at Nets har lækket fortrolige oplysninger til Se og Hør. Komikeren mener, det er rigtigt af ham at gå af som politisk kommentator

Casper Christensen har tidligere været så sur på Henrik Qvortrup, at han kastede et glas vand i hovedet på ham under et talkshow. (Foto: All over Press Denmark)
Casper Christensen har tidligere været så sur på Henrik Qvortrup, at han kastede et glas vand i hovedet på ham under et talkshow. (Foto: All over Press Denmark)

- At det kan lade sig gøre at få fat i oplysninger på kendte eller ukendte mennesker og bruge det, synes jeg er pisseuhyggeligt. Og det må klart have en konsekvens. Og det er så starten vi ser nu, for Qvortrup, siger

Casper Christensen til Ekstra Bladet om Henrik Qvortrups afgang som politisk kommentator for TV2.

Se også: Qvortrup blåstemplede udgifter til Se og Hør-kilde

Komikeren og Henrik Qvortrups forhold, har ikke ligefrem været præget af kosmisk kærlighed.

Det vil heller ikke undre Casper Christensen, hvis Henrik Qvortrup, da han var chefredaktør for Se og Hør, kendte til, at en medarbejder fra Nets lækkede fortrolige kreditkort-oplysninger til Se og Hørs journalister, så de kunne misbruge oplysningerne.

Se også: Qvortrup forlader TV 2

- Det kommer sgu mere bag på mig, hvis han (Qvortrup red.) ikke har været involveret. For der har jo aldrig været tvivl om, at manden er intelligent. Så han må jo have vist, hvad der er foregået på den arbejdsplads, hvor han var i mange år, siger Casper Christensen til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at hvis overvågningen af de kendtes kreditkortoplysninger står til troende, må man gå ud fra, at Qvortrup som en intelligent chef på et tidspunkt har været klar over, hvordan ens medarbejdere kan skaffe sådan nogle oplysninger.

Se også: Er dette Se og Hørs tys-tys-kilde?

- Det ville da være underligt, hvis han ikke har stillet det spørgsmål. Altså: 'Hvor ved I det fra?' 'Er det en pålidelig kilde vi har det fra?' Det er vel det første spørgsmål en chefredaktør stiller til en ny historie, går jeg ud fra, siger Christensen.

Det mellemfornøjede forhold mellem Casper Christensen og Qvortrup kom for alvor til udtryk, da Casper Christensen inviterede ham ind til sit talkshow Aloha, og kastede et glas vand i hovedet på ham. Qvortrup gengældte, og kastede et i hovedet på ham. Det var dog en slags forsøg på forsoning fra Christensens side.

Se også: Casper Christensen: Ligeglad med om Se og Hør lukker

- Det er nok, den rigtige beslutning for ham (at Qvortrup er gået af som politisk kommentator. red.) Nu må vi jo se, hvad der sker i den her sag. Jeg har jo haft mine kontroverser med Qvortrup gennem tiderne, men det er sgu lang tid siden. Så jeg vil ikke sige, at jeg føler så meget for det, siger komikeren.

Casper Christensen har tidligere været rasende på den tidligere chefredaktør. Han fortæller, at han har været udsat for overvågning, og 'halv-ubehagelige' ting, og beretter om, hvad der gjorde mest ondt:

- Når de tager billeder og børn er involveret, og når de går ind i skilsmisser. Og selvfølgelig, når de skriver løgnehistorier. Det er rigtig ubehageligt, siger Casper Christensen, der dog erkender, at han har lært at styre sine aggressioner over for Qvortrup og det tabloide ugeblad.