Dansk model afslører: Derfor hang jeg ud med Steven Tyler

Heidi Albertsen blev i sidste uge spottet i København sammen med Aerosmith-forsangeren

(Video: Jesper Rise Børjesen)

Aerosmith-forsangeren Steven Tyler hang i sidste uge ud med den danske topmodel Heidi Albertsen, da han var i København i forbindelse med sine koncerter i norske Kristiansand og Fængslet i Horsens.

Flere gange blev de spottet sammen, men umiddelbart var der ingen, der vidste, hvad det celebre makkerpar havde gang i.

Steven Tyler fulgtes med Heidi Albertsen i København. (Foto: Mogens Flindt) Intl. kendte - 6. jun. 2014 - kl. 15:02 TV: Steven Tyler i København med dansk modelHeidi Albertsen umiddelbart inden hun stiger ind i en sort Mercedes sammen med Steven Tyler ude foran Hotel D'Angleterre i København. (Foto: Mogens Flindt)
Heidi Albertsen umiddelbart inden hun stiger ind i en sort Mercedes sammen med Steven Tyler ude foran Hotel D'Angleterre i København. (Foto: Mogens Flindt)


Ekstra Bladet kan som det første medie nu fortælle, hvad danskeren og amerikaneren lavede sammen i København - og samtidig afvise, at der skulle være tale om en hed romance.

Heidi Albertsen fortæller nemlig til Ekstra Bladet, at hun gennem flere år har kendt Steven Tyler, og at de blot er gode venner.

- Jeg var i København på ferie, samtidig med at Steven Tyler og Aerosmith var på turné i Europa, siger hun.

- Vi er gode venner, og vi tilbragte tid sammen over flere dage sammen med min bror, Mick Carstensen. Bandet havde lidt fritid mellem deres koncerter, og de ville gerne se nogle af de kendte seværdigheder i Danmark.

Se også: Se billederne: Verdensstjerner indtager DanmarkDer er ikke noget at sige til, at Steven Tyler gerne ville hænge ud med Heidi Albertsen. (Foto: Ekstra Bladet)
Der er ikke noget at sige til, at Steven Tyler gerne ville hænge ud med Heidi Albertsen. (Foto: Ekstra Bladet)


På den måde endte den 178 centimeter høje babe med at agere turistguide for nogle af rockens bedst sælgende drenge.

- Som dansker var jeg naturligvis glad for at kunne vise dem nogle af mine favoritsteder i mit hjemland. Min bror og jeg tog på sightseeing med dem og viste dem blandt andet Den Lille Havfrue og Tivoli. Vi spiste også alle sammen en virkelig god middag på Nimb. Det var nogle fantastiske dage, og min bror og jeg nød virkelig den tid, vi brugte sammen med dem, fortæller hun.

Se også: Danske Heidi fester med New Yorks hotteste jetsetMick Carstensen, Heidi Albertsen og Steven Tyler hang ud på Nimb i København. (Foto: Ekstra Bladet)
Mick Carstensen, Heidi Albertsen og Steven Tyler hang ud på Nimb i København. (Foto: Ekstra Bladet)


Selvom Steven Tyler er næsten 30 år ældre end den smækre 37-årige dansker, kan det ikke mærkes på venskabet - Steven Tyler er nemlig et ualmindeligt dejligt menneske at være sammen med, fortæller Heidi Albertsen.

- Steven er et meget omsorgsfuld og passioneret menneske med et kæmpe hjerte og en fantastisk humor. Han har en meget kærlig sjæl, og han er helt nede på jorden.

Den danske model understreger, at der ikke er noget romantisk mellem hende og rockikonet, og at hun allerede har en kæreste, som hun dog helst ikke vil fortælle for meget om til offentligheden.

- Jeg har planer om at se Aerosmiths koncert i New York, hvor jeg bor, i juli sammen med min kæreste, siger hun dog.

Se også: Jeg har sniffet kokain for 35 millionerHun er godt skåret, Heidi Albertsen. (Foto: Ekstra Bladet)
Hun er godt skåret, Heidi Albertsen. (Foto: Ekstra Bladet)
Se også: Dansk supermodel i New York: Det er scaryHeidi Albertsen har optrådt i en række af de førende modemagaziner, blandt andet Elle, Vogue og Harper's Bazaar. (Foto: Ekstra Bladet)
Heidi Albertsen har optrådt i en række af de førende modemagaziner, blandt andet Elle, Vogue og Harper's Bazaar. (Foto: Ekstra Bladet)