Anthony Jasmin: Vi er ikke kærester

X Factor-vinderparret klar med fem numre på en EP, som dog kun findes digitalt

Se interview med Anthony Jasmin i klippet herover artiklen
____________________________________________________

Thomas Blachman har ikke været til at skyde igennem lige siden. At han endelig sejrede i årets X Factor med sin gruppe - eller duo, skal man måske hellere kalde den - har bevirket, at han har kunnet flyde let og elegant gennem livet, hvor han de andre år i nederlagets tegn nærmest har krøbet langs væggene.

For de to unge mennesker i Anthony Jasmin - 15-årige Jasmin og Anthony på 20 - har sejren også betydet store omvætninger.

Nu er de pludselig popstjerner, der bliver sendt til Los Angeles, hvor en kendt hotshot-producer sidder og venter på dem for at gøre deres musik så interessant og spændende som mulig.

John Shanks hedder produceren, og han har siddet ved knapperne, når kæmpe-stjerner som Miley Cyruas, Westlife, Fleetwood Mac, Backstreet Boys og Bon Jovi har stået om mikrofonerne i studiet.

Denne gang gjaldt det altså de totalt uprøvede danskere, og resultatet foreligger nu i form af såkaldt EP med fem numre, som dog kun findes i digital form.

Vores historie
’Stick Together’, hedder hovednummeret, som også udsendes på single – ’og det er allerede blevet spillet i radioen, FEDT’, annoncerede Anthony ved en lille sammenkomst på pladeselskabet Sony, hvor parret optrådte med numrene fra pladen for et inviteret publikum. - Vi er superglade for sangene, jublede de i kor til Ekstra Bladet.

- Og ’Stick Together’ er profetisk. I bliver sammen?

- Det er vores historie, og det kan tages for pålydende, svarer de.

- Har I kunnet undgå at blive kærester?

- Ja, vi er begge to singler. Stadigvæk.

Anthony og Jasmin kendte intet til hinanden, før X Factor, hvor Blachman samlede dem, efter at de begge havde forsøgt sig uden held som solister.'Stick Together' - og det gør de.
'Stick Together' - og det gør de.
Blachman troppede op med en buket blomster til sin duo.
Blachman troppede op med en buket blomster til sin duo.


Det viste sig at være en god ide, eftersom de gik hen og vandt hele showet og dermed bragte deres mentor ud af en kronisk taber-situation – og det har jo aldrig været den skaldede ord-magers foretrukne position.

Stolt Blachman
Blachman var da også klædeligt glad på sine protegeres vegne, da han selvfølgelig dukkede op til mini-koncerten med en buket blomster i hånden, som han straks overdrog til vinderparret.

Se også: Remees far skred med sekretærenSex & samliv - 10. jun. 2014 - kl. 18:00 TV: Sex Factor: Vind 1 mio. dollars i porno-realitySe også: Basim taler ud: Svært at møde piger i DanmarkSe også: Chresten fra 'X Factor' er kæmpeflop

- Jeg har hørt deres EP, og jeg er virkelig glad. Jeg synes, de udvikler sig, og Jasmin begynder også at få en ’grødet’ lyd, der er lækker. De er nogle gode vindere, og jeg er meget stolt af dem. Nu håber jeg bare ikke, pressen er for hårde ved dem, sagde Thomas Blachman, der er medforfatter til et af de fem numre, ’Countless Ocean’.

- Det var vel også en lettelse for dig, at du endelig vandt?

– Jo, for Fanden da! Det var en dejlig oplevelse.

For Anthony og Jasmin drejer det sig nu om at få mest muligt ud af situationen. Anthony bliver student i næste uge og tager derefter et sabbatår, hvor han vil gi’ musikken hele armen, og Jasmin vil følge trop, selvom hun fortsætter i skolen med 10. klasse på musiklinjen.

- Det næste projekt, vi skal i gang med, bliver forhåbentligt et helt album, hvor vi selv skriver sangene. Vi har ikke rigtigt prøvet det før, men øvelse gør mester, så det handler om at blive ved og ved, indtil den sidder der.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen