Szhirley nappet for spirituskørsel: Kom som et chok

Den danske sangerinde Szhirley har fået dom for at køre bil, mens hun var påvirket af alkohol, fortæller hun på Instagram

Szhirley erkender spritkørsel og underskylder over for sine fans. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Szhirley erkender spritkørsel og underskylder over for sine fans. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Rækken af danske kendisser, der er blevet snuppet af politiet med lidt for meget alkohol i blodet er gennem de seneste år blevet temmelig lang og tæller blandt andre Nicklas Bendtner, Clemens og Per Ørum Jørgensen.

Og nu står også den danske sangerinde nu frem i en lang kommentar på sin Instagram-profil og erkender, at hun også har sat sig bag rattet på et tidspunkt, hvor hun havde drukket lidt for meget. Det sker forud for en historie i Se og Hør, som udkommer torsdag.

Se også: Szhirley har født en søn

- Hvis nogen af jer skulle falde over Se & Hørs forsideoverskrift idag eller imorgen fra denne uge, ville det gøre mig utrolig glad, om I gad tage jer tiden til at læse hele historien, indleder den 37-årige sangerinde sin lange besked til sine følgere på det sociale medie. Hun fortæller herefter, at hendes promille, da politiet stoppede hende, var på 0,8 - grænsen ligger på 0,5.

Resultatet kom som et chok
- En for høj promille, uanset hvor lidt for høj, kan ikke diskuteres, og jeg anerkender selvfølgelig fuldt ud min straf. Men det er rigtig vigtigt for mig at pointere, at jeg ALDRIG havde sat mig bag rattet på min bil, havde jeg haft bare den mindste mistanke, om at jeg havde for høj promille - og i øvrigt følte mig beruset, skriver Szhirley om episoden, der fandt sted sidste år - før hun blev gravid med sin søn Bille, fastslår hun.

Se også: Szhirley viser højgravid mode-mave

- Jeg drikker meget sjældent alkohol og plejer derfor at føle mig snaldret, bare jeg lugter til en ølkapsel. Også derfor kom testresultatet som et chok for mig, skriver Szhirley og tilføjer til sidst:

- Herfra vil jeg kigge fremad og lære af min fejltagelse. Håber ikke I dømmer mig for hårdt. Undskyld.

Se grafikken over danske kendisser, der er blevet taget med lidt for meget alkohol i blodet her: