Selvsikker stjerne: Der er ingen anden Medina

Dommeren i Kanal 5-programmet 'Popstars' er ikke bange for at finde en stjerne, der vipper hende af pinden

(Foto: Mogens Flindt).
(Foto: Mogens Flindt).

Sammen med hitmageren Søren Rasted og tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller O'Connor er sangerinden Medina dommer i programmet 'Popstars', der bliver sendt til efteråret. Her skal dommerpanelet forsøge at finde Danmarks næste store sangstjerne - noget, som måske vil kunne true Medinas titel som Danmarks ukronede popdronning. Men sangerinden frygter ikke, at der dukker et stjernefrø op, der vipper hende af pinden.

- Sådan ser jeg det overhovedet ikke. Jeg har i mange år gået og sagt, at jeg glæder mig til, at der kommer en ... ikke konkurrent, for jeg ser ingen som konkurrenter. Der er jo ingen anden Medina. Der er kun mig, siger Medina, da Ekstra Bladet møder hende efter audition-optagelserne af Kanal 5-programmet.

Se også: Søren Rasted skal være talentudviklerDe tre dommere. Foto: Krestine Havemann

Selv om sangstjernen fortæller, der ikke er andre som hende, kan hun dog godt komme til at se sig slået på nogle punkter. Selv om hun ikke ser sig selv i konkurrence med nogen.

- Der kan altid kun være andre artister, som bliver mere populære eller mere spændende. Men jeg ser det ikke som en konkurrence. Jeg glæder mig, til der kommer kvindelige artister, der - ikke vipper mig af pinden - men fyrer den totalt meget af. Jeg glæder mig til at se det og håber, at vi kan finde hende her. Det ville være megafedt, forklarer Medina.

Medina: Vi er et godt hold
Sangfuglen er tidligere blevet tilbudt job, der minder om dommertjansen i 'Popstars', men har takket nej. At det nu blev et ja skyldes primært de to andre dommere, Søren Rasted og Christiane Schaumburg-Müller.

Se også: Christiane trækker i dommertrøjen

- Det er ikke hvem som helst, jeg skal arbejde sammen med. Det er folk, som jeg rent faktisk gerne vil arbejde sammen med, og som jeg kan lære meget af. Jeg kender dem i forvejen, og det er personer, jeg normalt ville støtte mig op ad, hvis der var noget - så det er folk, jeg ved, at jeg kan komme til, siger sangerinden og fortsætter:Foto: Krestine Havemann

- Med det, vi har sammen, er det, der kommer ud, så meget stærkere. Vi kan altid hente råd, styrke og vejledning hos hinanden. Og så synes jeg bare, det giver så meget positivitet til hele programmet.

Medina: Sejt at blive tilbudt dommerrolle
Ud over at der ifølge Medina er tale om et godt dommerpanel, får sangerinden det ud af dommertjansen, at hun bliver klogere på sig selv.

- Jeg lærer virkelig meget omkring mig selv ved at mærke deltagernes nervøsitet. Det kaster mig tilbage til nogle følelser, jeg havde for ti år siden, hvor jeg var meget ny. Det er ret bekræftende at huske på, hvordan det var for mig selv dengang. Det er først i de situationer, du er i stand til at se, hvilke gode råd du kan komme videre med, siger Medina.

Se også: Medina flirter med ny fyr

Popstjernen uddyber, hvad det betyder for hende at hjælpe talenter i 'Popstars'.

- Det giver mig meget selvværd og styrke - en følelse af, at 'I made it'! Jeg føler virkelig, det er sejt at blive spurgt om denne rolle, da det betyder, nogen synes, at jeg har kompetencen til at lære fra mig. Og om nogen ved jeg, hvordan det er at leve det liv, de skal ind i. Derfor kan jeg råde dem.

Christiane: Vi kan kaste vores stjernestøv
Netop sammensætningen af de tre dommere i panelet var den primære årsag til, at Christiane Schaumburg-Müller valgte at sige ja til at deltage.

- Konstellationen af os tre kan noget. De kompetencer, vi hver især kommer med, håber jeg kan bidrage til noget. Mine meddommere og jeg kan godt lide at se ting vokse, kaste vores stjernestøv ud over andre og hjælpe, så godt som vi kan med det, vi har i bagagen, siger tv-værtinden.

- Jeg er både med, fordi jeg føler, jeg kan give noget, men det giver mig også noget at have den gejst, deltagerne har. Det er så inspirerende at være tæt på nogen, der har talentet. Hvis vi kan finde en, der har talentet, og vi kan komme vores 'magic' på den person, så er det fuldendt for mig, forklarer hun.

Se også: Medina advarer festgæster: Pas nu på

Hitmageren Søren Rasted hæfter sig ligeledes ved, at dommerne er sammen om at udvikle talentet.

- Jeg sagde ja til at medvirke, fordi jeg godt kan lide konceptet. Jeg kan godt lide, at vi ikke arbejder hver for sig, men at vi arbejder sammen om at finde en vinder. Og så kan jeg godt lide ideen om, at vi ikke har alle dem, der ikke kan synge, med i programmet til at grine ad. Vi går direkte til dem, der kan noget, lyder det.

1 af 3 (Foto: Krestine Havemann).
2 af 3 (Foto: Krestine Havemann)
3 af 3 (Foto: Mogens Flindt).