Blachman skal giftes

'X Factor'-dommeren Thomas Blachman har fået nyt lys i sit liv efter at have mødt billedkunstneren Sarah Schackinger. Nu har han været på knæ

Thomas Blachman og Sarah Schackinger mødtes i november 2013. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman og Sarah Schackinger mødtes i november 2013. (Foto: Mogens Flindt)

Det bliver sikkert et langt stykke papir, som Thomas Blachman læser op fra, når han til august for anden gang skal holde bryllupstale.

Speedsnakkeren og metaforsmeden fra 'X Factor' har nemlig friet til sin 15 år yngre kæreste, billedkunstneren Sarah Schackinger. Parret skal giftes ved et intimt sensommerbryllup til august i år. Det skriver BT.

Se også: Den skaldede trussetyv slår til igen: Blachman forelsket  

- Det bliver noget med et par Ecco-sko, som kommer ind og vier os, og som skal skabe de romantiske rammer, siger Blachman om brylluppet, som bliver en borgerlig vielse, til BT.

Brylluppet skal holdes til august. (Lars E. Andreasen)
Brylluppet skal holdes til august. (Lars E. Andreasen)
 

Parret mødte hinanden i november 2013 - to år efter at Blachman blev skilt fra sin kone gennem 18 år, Viola Heyn-Johnsen. Og selvom billedkunstneren og komponisten lige har fejret syvmånedersdag, får Sarah Schackinger Thomas Blachmans hjerte til at slå lige så hurtigt som hans taletempo.

Blachman bekræfter skilsmisse 

- Sarah er en kvinde, det ville være dumt ikke at gifte sig med. Det er vanvittig spontant, men en dejlig romantisk ting at mærke, hvornår den er der, siger Thomas Blachman til BT og forklarer, hvorfor de er skabt for hinanden.

-Jeg keder mig aldrig i hendes selskab, sproget er på plads, vi kan tale sammen, og så har hun humor, for fanden.

Med sin ekskone har Blachman datteren Ramona på otte og sønnen Henry på 12. Med fra et tidligere forhold har Sarah Schackinger sønnen Joshua på ni år. Om parret skal udvide deres jazz-kvintet med et fælles barn, vil Blachman dog endnu ikke spå om.

Se også: Blachman: Kærligheden har forandret mig

 

Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen