Nu sidder Bodil Jørgensen hjemme i haven

Skuespilleren blev udskrevet til sommerhuset ved frokosttid

Bodil Jørgensen nåede at spille den tåkrummende mor i filmen 'Frokost med mor 2', inden hun kom til skade i under optagelserne til 'Far til fire'.

Hjemmelavede burgere og råstegte kartofler. Der er dømt intens familiehygge i Morten Søborg og Bodil Jørgensens ferieidyl i Nordsjælland, nu hvor den kvæstede skuespiller er blevet udskrevet fra Bispebjerg Hospital.

Morten Søborg med hele familien, Bodil og de tre børn. Foto: All Over Danske kendte - 16. jul. 2014 - kl. 07:17 Ægtemand: Bodils ulykke var grov uagtsomhed  

- Det er dejligt, at hun er kommet hjem. Nu kan vi få gang i noget hverdag. Det glæder vi os alle til - ikke mindst ungerne. Hun blev kørt herop i en Falck-transport ved 14-tiden, så vi sad her på terrassen og nød, at vi for første gang siden ulykken kunne nyde et måltid sammen som familie. Vi kunne desværre ikke fejre det med et glas champagne, for Bodil må ikke få alkohol på grund af sin stærke medicin. Men jeg behøver jo ikke at afstå af den grund, siger en tydelig glad og grinende Morten Søborg.

Det har været svært for den kendte filmfotograf at få familielivet til at hænge sammen, når han hver dag skulle sidde hos sin kone på hospitalet.

- De store drenge er så at sige blevet passet af VM i fodbold, mens vores seksårige datter har været meget hos farmor, fortæller han.

Kurt Ravn kørte  ulykkes-traktoren, da Bodil Jørgensen blev kvæstet. Foto: Kenneth Meyer Danske kendte - 16. jul. 2014 - kl. 11:23 Kurt Ravn uden skyld i Bodils ulykke  

Bodil Jørgensen må ikke gå, dels på grund af sit sammenskruede bækken, som skal hele, dels på grund af de brækkede ribben og kraveben. Derfor skal hun enten ligge eller sidde i kørestol, og disse ordrer tager hun meget alvorligt.

- Bodil har stor respekt for de læger, som har opereret hende, og hun følger nøje deres anvisninger. Lige nu kører hun selv rundt på terrassen. Det er himmelsk for hende at få lov til at gøre noget selv. Hun skubber sig frem med fødderne, og det er jo også en slags træning af hendes benmuskulatur, mener Morten Søborg.

Nu kommer Bodil Jørgensen hjem igen. Foto: Polfoto Danske kendte - 16. jul. 2014 - kl. 13:53 Bodil Jørgensen kan udskrives i dag  

Den lykkelige ægtemand er mere end taknemmelig for at have fået sin kone tilbage.

- Fra på mandag får hun besøg af en fysioterapeut et par gange om ugen. Vi ved jo godt begge to, at nu starter al den hårde genoptræning, men Bodil er sej og god til den slags. Lægerne mener, at der kan gå op til seks måneder, før hun er klar igen, konstarer Morten Søborg.