Dansk popstjerne sælger gåtur for 2000 kroner

Oh Land producerer selv sit nye album, og det skal hun bruge penge til. Derfor sælger hun alternative oplevelser med sig selv i centrum

Nu kan du komme på gåtur med Oh Land. Hvis du altså betaler lidt penge.(Foto: Jakob Jørgensen)
Nu kan du komme på gåtur med Oh Land. Hvis du altså betaler lidt penge.(Foto: Jakob Jørgensen)

Det er ikke unormalt at sætte nogle af sine ting til salg, hvis der mangler penge på Dankortet.

Lidt mindre normalt er det dog at forsøge at tjene penge på at synge fødselsdagssange, gå ture med fremmede eller mødes til morgenmad med mennesker, man ikke kender. Ikke desto mindre er det netop det, som den danske sangerinde Oh Land nu gør for at finansiere produktionen af sit nye album.

- Jeg har besluttet mig for at finansiere min nye plade selv, men jeg har brug for hjælp fra nogle af de venner, jeg har mødt på min vej. Jeg har indledt et samarbejde med PledgeMusic, så jeg kan producere pladen på en mere interessant måde, men jeg har brug for din hjælp! skriver sangerinden på sin PledgeMusic-side.

Se også: Oh Land fik blå mærker i voldsscene

Oh Land med smukt blåt hår, da hun talte med Ekstra Bladet om sin rolle i filmen 'Salvation' i Cannes.(Foto: Kim Kastrup)
Oh Land med smukt blåt hår, da hun talte med Ekstra Bladet om sin rolle i filmen 'Salvation' i Cannes.(Foto: Kim Kastrup)
 

PledgeMusic er et koncept, hvor musikere kan komme i direkte kontakt med deres fans for at sælge produkter og oplevelser, der støtter musikerne økonomisk.

I skrivende stund har Oh Land 504 "pledgers", der allerede har købt en lang række forskellige ting for at støtte den danske sangerinde. Foruden cd'er, vinyler og tøj sælger Oh Land også alternative oplevelser.

For lidt over 500 kroner ringer hun for eksempel til en fan med en fødselsdagshilsen, ligesom danskeren for godt 1100 kroner sælger en morgenmadsoplevelse, hvor hun selv er i centrum. Frister det ikke, tilbyder hun også en gåtur på 90 minutter rundt i New York for næsten 2000 kroner.

Se også: Oh Land: Jeg græd som pisket i tre dage  

1 af 2 Oh Land med smukt blåt hår, da hun talte med Ekstra Bladet om sin rolle i filmen 'Salvation' i Cannes.(Foto: Kim Kastrup)
2 af 2 Nu kan du komme på gåtur med Oh Land. Hvis du altså betaler lidt penge.(Foto: Jakob Jørgensen)