Oddset-Janni: Nu ser jeg min søn igen

I flere år har Janni Christensen været ragende uvenner med sin søn. Heldigvis er deres anstrengte forhold ved at bløde op

Janni Christensen har hele tiden haft sin 18-årige datter Nathalie hos sig. (Foto: Jakob Jørgensen)
Janni Christensen har hele tiden haft sin 18-årige datter Nathalie hos sig. (Foto: Jakob Jørgensen)

I flere år har den tidligere Oddset-babe Janni Christensen ikke set sin søn. Deres forhold – eller mangel på sammen – har været både hjerteskærende og voldsomt dramatisk at følge i medierne.

Da den bedrageridømte blondine skulle i retten, vidnede hendes den gang 18-årige søn mod hende med et smil om læben, og han beskyldte sin mor for at have udøvet både fysisk og psykisk vold, når de var alene.

Se også: Oddset-Janni brød sammen efter søns forklaring

Janni Christensen gentog igen og igen, at det var hendes søns far, der hjernevaskede sin søn.

Problemerne mellem Janni og hendes dreng eskalerede få måneder før retssagen på en natklub i København i november 2011, da både mor og søn var til bogreception på Frederik Fetterleins biografi, ’Fetterlein – forført af livet’.

Her har Oddset-Janni fortalt, at hun i første omgang blev mødt af en grim hilsen fra sin søn – og siden kom den totale ydmygelse. 

Se også: Oddset-Janni overfaldet af sin søn

- Min søn gav mig fuckfingeren og begyndte at gå rundt til mine veninder og andre gæster og fortælle, at jeg har banket ham og udøvet psykisk vold mod ham. Det er helt hen i vejret. Jeg er dybt rystet. Min søn kom senere direkte hen til mig og hældte et stort glas ud over mig, fortalte Janni Christensen den gang til Ekstra Bladet.

Janni Christensen fortæller nu til Ekstra Bladet, at det betændte forhold til hendes søn så småt ved at hele og hun er begyndt at se lidt til ham igen.

- Vi har kontakt med hinanden nu. Vi har fået et mere normalt forhold – et bedre forhold. Helt klart! Men det har været en lang og sej kamp, for det er hårdt ikke at se sit barn.

Se også: Sådan reagerede Oddset-Janni på eksmands forklaring

Grunden til at hun igen kan omgås sin søn, er ifølge Janni Christensen især den, at han er ved at blive voksen.

- Han er flyttet hjemmefra og er begyndt at få sit eget liv. Han har fået en kæreste. Så ser man pludselig livet i et andet perspektiv, siger hun.

Janni Christensens søn kan ikke helt nikke genkendende til det billede, hans mor tegner af deres forhold.

- Jeg kan slet ikke genkende Jannis beskrivelse af det. Der ud over har jeg ingen kommentarer. Jeg vil bare gerne leve et helt normalt liv i fred og ro, siger sønnen.

Det var Janni Christensen mand gennem 16 år, der i første omgang anmeldte sin ekskone for at snyde og narre penge ud af en gammel, dødssyg mand. I retten er den 46-årige tidligere Oddset-babe idømt et år og tre måneders fængsel for åger, som hun netop nu afsoner i Horserød Statsfængsel.

Janni Christensen er anklaget for at have lænset en ældre mand for over fem millioner kroner. Foto: ekstrabladet.tv 112 - 13. sep. 2011 - kl. 07:53 TV: Oddset-Janni: Min eksmand anmeldte mig

Janni Christensens eksmand blev i 2008 idømt to års fængsel for groft mandatsvig ved Østre Landsret, efter han havde solgt tomme oliehuller til over tusinde skandinaviske investorer. Han er også manden bag det skandale- og konkursramte fladskærmsfirma AlfaView.

Janni Christensen og hendes kæreste Karsten Ree er om kort tid aktuelle i deres helt eget realityprogram. 'Janni og Karsten – kærlighed mod alle odds' har premiere på Kanal 5 den 7. september.

Karsten Ree fik sig en lærestreg, da han kortvarigt sad bag tremmer i Østrig. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Karsten Ree afslører: Jeg har også siddet i fængsel