Oliver Miehe-Renard slipper for fængsel

Oliver Miehe-Renard har i dag modtaget dom i en opsigtsvækkende sag om frihedsberøvelse, røveri og afpresning

Karin Jagd, Martin Miehe-Renard, Melena og Oliver til filmpremiere i Dagmar i 2011. (Foto: Klavs Bo Christensen / HER og NU)
Karin Jagd, Martin Miehe-Renard, Melena og Oliver til filmpremiere i Dagmar i 2011. (Foto: Klavs Bo Christensen / HER og NU)

Se også: Ung skuespiller tiltalt for afpresning

Se også: Skuespillersøn nægter i retten: Blev truet til afpresning

24-årige Oliver Miehe-Renard, der er søn af det kendte skuespillerpar Martin Miehe-Renard og Karin Jagd, har i dag modtaget sin dom i en alvorlig sag, hvor der indtil nu har været nedlagt navneforbud.

I sagen, der involverer frihedsberøvelse, røveri og afpresning, stod Oliver sammen med to andre tiltalt for at have truet, slået, frihedsberøvet og forsøgt at afpresse en jævnaldrende ung mand.

De alvorlige anklager endte dog ikke med en langvarig fængselsstraf til Oliver Miehe-Renard.

- Oliver har modtaget det, der hedder en kombinations-dom på tre måneders ubetinget og tre måneders betinget fængsel. Den ubetingede del af straffen er udstået allerede på grund af den tid, han har siddet varetægtsfængslet, så Oliver skal altså ikke yderligere i fængsel, siger Olivers forsvarsadvokat Poul Hauch Fenger til Ekstra Bladet.

Meget tilfredsstillende resultat
De to øvrige tiltalte slap dog ikke så nådigt som Oliver.

- De to medtiltalte fik henholdsvis et år og halvandet års ubetinget fængsel. Vi modtager dommen og er meget tilfredse med, at Oliver ikke skal i fængsel. Sagen er jo den, at han var tiltalt for frihedsberøvelse, røveri og afpresning. Det er nogle ganske alvorlige bestemmelser i straffeloven med høje strafferammer. Derfor er resultatet meget tilfredsstillende for os, siger Poul Hauch Fenger.

Oliver er under hele forløbet blevet støttet af sine kendte forældre - Martin Miehe-Renard og Karin Jagd - der har siddet med i retten og gennem deres forsvarsadvokat har udtalt, at hele sagen har været rystende og uvirkelig for familien og Oliver, der indtil i dag har kunnet prale af at have en pletfri straffeattest.

Oliver Miehe-Renard ønsker ifølge sin forsvarsadvokat ikke at udtale sig om sagen.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen