TV 2-vært er blevet single

Karen-Helene Hjorth fra TV 2 News skal fremover blot være venner med faren til sin datter

Karen-Helene Hjorth er blevet single. (Foto: Kaspar Wenstrup)
Karen-Helene Hjorth er blevet single. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den normale familiekonstellation med far, mor og børn er ikke altid lykken.

Det må TV 2 News-værten Karen-Helene Hjorth sande.

Hun og kæresten Jeppe Risum har nemlig besluttet sig for at gå fra hinanden.

Se også: Medinas eks: - Vi har det stadig godt sammen

Det bekræfter Karen-Helene Hjorth over for Ekstra Bladet og understreger samtidig, at bruddet er sket uden dramatik eller store skænderier, og at de nu forhenværende kærester stadig er gode venner.

- Det er vigtigt for mig at fortælle, at jeg tror, at vi faktisk bare har kaldt en spade for en spade, og at den der lyserøde elefant, der har været i vores hjem i et par år efterhånden, nu er skredet. Jeg tror egentligt, at vi begge er lidt lettede nu, siger hun.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Karen-Helene Hjorth og Jeppe Risum til gallapremiere i Imperial tilbage i 2010. (Foto: Lars E. Andreasen)
Karen-Helene Hjorth og Jeppe Risum til gallapremiere i Imperial tilbage i 2010. (Foto: Lars E. Andreasen)

Sammen har Karen-Helene Hjorth og Jeppe Risum den snart to år gamle datter Anna-Klara.

- Jeppe og jeg vil altid være i familie med hinanden. Vi har jo et barn sammen, så vi kommer altid til at hænge på hinanden, og det er vi helt med på, for sådan skal det være. Det skal bare ikke være som kærester.

Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg er ikke længere et par. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte - 11. aug. 2014 - kl. 22:13 Bendtner og Zangenberg er gået fra hinanden

I stedet for at være kærester regner de med at forblive hinandens bedste venner - og selvfølgelig forældre til deres lille pige.

Anna-Klara skal bo ved begge sine forældre, men i begyndelsen mest ved sin mor på grund af sin alder.

Derfor er det allerede aftalt, at der mindst en gang om ugen skal være familiemiddag, og at der en gang om måneden skal være familieråd, hvor Karen-Helene Hjorts vagtplan på TV 2 News bliver gennemgået, så Jeppe Risum kan træde til, når hun har brug for hjælp i forbindelse med datteren.

- Der er sikkert mange kynikere, der tænker, at jeg er naiv lige nu, og 'hun skal nok blive klogere' og så videre. Men jeg må bare sige, at vi har forudsætningerne for, at det her bliver bedre for Anna-Klara, end det ville være i en familie, hvor mor og far skal forestille at være noget, de ikke er, siger Karen-Helene Hjorth og fortæller, at hun og Jeppe Risum har prøvet parterapi og andre ting for at redde kærlighedforholdet, men at det ikke hjalp.

Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg, da alt endnu var godt. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte - 15. aug. 2014 - kl. 17:02 Zangenberg: Tillykke min bedste ven

- Der er ikke nogen af os, der har gjort noget mod den anden, som man ikke skulle. Der er ikke nogen, der har været utro. Det er ikke sådan noget. Det er mange bække små over et længere stykke tid, som vi ikke har formået at komme henover, forklarer hun.

I går aftes skrev hun om bruddet på Facebook, og efterfølgende har hun fået en del negative reaktioner fra folk, der ikke tror på, at det kan være så rosenrødt, som det ser ud til.

- Men det er fuldstændig udramatisk, og jeg tror på, at det kan lade sig gøre i længden, fordi vi begge to er enige. Der er ikke nogen af os, der sidder med noget i klemme. Vi bor stadig sammen, og det kommer vi i hvert fald til de næste fem uger, og det er helt okay. Vi knappede for eksempel en lækker flaske rødvin op tirsdag aften og sad på terrassen i flere timer og snakkede om fremtiden, siger TV 2-værten.


Karen-Helene Hjorths opdatering på Facebook fra i går aftes.