Medina lufter ny flamme på nettet

Herved 'tyvstjæler' hun ekskæresten, Christophers idé

Billederne af den nye kæreste findes på Medinas profil. Foto: Privat
Billederne af den nye kæreste findes på Medinas profil. Foto: Privat

Hvis man gerne vil helt 'tæt på' den danske sangerinde og popstjerne Medina, kræver det blot et par klik på det sociale billedmedie Instagram.

Medina kan ikke lade være med at græde i 'Popstars'. Her ses hun sammen med Christiane Schaumburg-Müller og Søren Rasted. (Foto: Mogens Flindt) flash - 6. sep. 2014 - kl. 21:30 Buhu: Medina tuder i Popstars

Sangerinden har aldrig været bleg for at lukke sine mange følgere ind i sit privatliv - når det kan betale sig, og den seneste afsløring er bestemt ingen undtagelse. Medina lagde nemlig sent lørdag aften et billede med billedteksten 'HIM' og en hjertesmiley op på siden.

Dermed lægger hun sig i slipstrømmen efter ekskæresten Christopher, der for nylig lod resten af verden kende sin nye flamme, modellen Cecilie Haugaard, gennem Instagram med billedteksten 'Hende her' og en glad smiley.

Se også: Christopher smaskforelsket

Medinas uoriginale copycat-opdatering forestiller en lidt halvrodet, sort-hvid collage af polaroid-fotos, der i sig selv er billeder af både Medina, hendes nye flamme og sangerindens hund.

Den heldige mand på billedet har Medina selv 'tagget' som den veltrimmede herremodel Mikkel Gregers Jensen.

Han er dermed den seneste i rækken af Medinas erobringer og afløser altså ekskæresten Frederik Bagger, der kun holdt et par måneder frem til midten af august i år.

Christiane Schaumburg-Müller har svært ved at se hvilke talenter, der er kommet ud af 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt) TV - 5. sep. 2014 - kl. 18:33 Medina: Jeg erstatter ikke Blachman

31-årige Medina dannede tidligere par med den ni år yngre sanger Christopher i to år, men forholdet gik i stykker i januar 2014.