Sangerinde i stor omvæltning: Det bliver svært

Julie Berthelsen og familien er rykker tilbage til Sjælland, men det er ikke kun lutter lagkage for sangerinden

Foto: Philip Davalli
Foto: Philip Davalli

Det er slut med Jylland for Julie Bertelsen og hendes familie.

Grunden til, at Julie og familien rykker teltpælene op, er, at hendes forlovede Minik Dahl Høegh, der er professionel håndboldspiller, har fået nyt job.

Den 33-årige Dahl Høegh skifter nemlig til 1.-divisionsklubben Ajax København, hvor han tidligere spillede i Skanderborg.

- Han er skiftet til Ajax København. Jeg tager tilbage til øen efter at have været væk i ti år, fortæller Julie Berthelsen.

Den 39-årige sangerinde og familien flytter fra Odder til Solrød, og det bliver en udfordring, da Julies ældste søn allerede er startet i skole i det jyske.

Selvom sønnen Casper Nanoq har fået nye legekammerater, så er Julie sikker på, at det med tiden nok skal gå godt.

- Casper skal skifte skole, og han er lige startet i børnhaveklasse. Den mindste bliver tre til oktober, men det skal nok gå, fortæller Julie til Ekstra Bladet.

Sarah Louise er ikke klar til at forlade tv-branchen, hun gider bare ikke mere 'Forsidefruer'. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 12. sep. 2018 - kl. 14:28 Forsidefrue skifter til DR2

Det er ikke første gang, at Julie må tage hensyn til Miniks karriere, hvilket tidligere har bragt parret til Fyn og senest Jylland.

Men de mange flytninger er ikke noget, der irriterer den grønlandske sangerinde.

- Vores liv er lidt som et eventyr på mange punkter. Både på godt og ondt. Det onde i det er, at vi har fået børn, og det nu bliver sværere at flytte, fortæller Julie Berthelsen.

Udover Casper på seks år, så har parret også datteren Sia, der fylder tre til oktober.

Julie Berthelsen sammen med Minik og deres søn Casper. Foto: Mogens Flindt
Julie Berthelsen sammen med Minik og deres søn Casper. Foto: Mogens Flindt

Danske kendte - 11. sep. 2018 - kl. 06:59 Dansk sanger tjener guld fra 'graven'

Tættere på vennerne
Julie Berthelsen er født i Aarhus, men opvokset i Grønland, hvor det meste af hendes familie stadig bor. Selvom det ikke er helt til Grønland sangerinden flytter til, så kommer hun til at være tættere på sin omgangskreds.

Hun har nemlig boet i Københavnsområdet i en længere årrække, før hun mødte den rejsende håndboldspiller, men alligevel bliver hun en flittig gæst i det jyske.

- Jeg glæder mig til at komme tættere på venner og veninder. Men jeg kommer til at være meget i Jylland i forbindelse med arbejde. Det er godt, fordi jeg så kan se min veninde og min hest, der stadig er i Jylland, fortæller sangerinden.

Julie Berthelsen er snart aktuel med en lang række julekoncerter, som bringer hende rundt i hele landet.

Foto: Mathias  Tegtmeier Danske kendte - 12. sep. 2018 - kl. 13:21 Kontroversiel dansk rapper: - Sut min klit!

Foto: Jan Sommer Film, tv & radio - 12. sep. 2018 - kl. 09:21 Lagde du mærke til det?: Legende i 'Klovn'-comeback

Christopher har holdt alle planer om frieriet hemmeligt i et helt år. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 10. sep. 2018 - kl. 06:03 Christopher på knæ: Jeg ventede i et år