Aura vil give forlovelsesringen tilbage

Men der er en betingelse, Skype-milliardæren Janus Friis skal opfylde

Aura og Janus Friis' forhold har været lidt af historie - få overblikket her

Aura gør nu klar til at eliminere et af de centrale stridspunkter i den verserende krig mellem hende og hendes tidligere forlovede, Skype-milliardæren Janus Friis.

Sangerinden, der aldrig har haft problemer med at levere den forlovelsesring tilbage, som Janus Friis forærede hende i forbindelse med sit frieri, har tilbudt Friis’ danske advokat, Peter Lambert, at de indgår et forlig, så Janus får den ring tilbage, som han har sagt, betyder meget for ham.

Men der er en betingelse, han skal opfylde, før han får ringen til en værdi af 3.071.862 kroner efter den aktuelle dollarkurs, tilbage.

- Janus Friis har fået et tilbud om, at han kan få ringen tilbage, hvis han betaler de advokatomkostninger, han har påført Aura i de mange retssager i USA og Danmark, siger sangerindens danske advokat, Bjarke Vejby, til Ekstra Bladet.

Se også: Aura dater Harlous eksmand

Bjarke Vejby understreger, at der juridisk set ikke er fugls føde på det krav, som Janus Friis har rejst, hverken i Danmark eller USA, men at Janus Friis alligevel er givet et fair tilbud om at få ringen tilbage.

- Det er ikke økonomien, som hindrer ham i at slutte alle sagerne på det grundlag, han selv over for offentligheden har bedt om, så jeg undrer mig over, hvorfor Janus Friis ikke har slået til, siger Bjarke Vejby.

Janus led nederlag i Californien. (Arkivfoto: DOUGLAS C. PIZAC/AP). Danske kendte - 6. maj. 2016 - kl. 19:06 Janus Friis fik begmand af dommer

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har det været dyrt for Aura, at hendes tidligere forlovede har indledt de mange sager i USA og Danmark.

Alene udgifterne i USA har indtil videre kostet hende 6-700.000 kroner, mens det tilsvarende beløb i Danmark er ukendt.

Aura er på de sociale medier blevet skældt ud for, at hun nægtede at udlevere ringen. Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger forsøgte hun allerede for længe siden at aflevere ringen til Janus Friis.

Se også: Drama mellem Aura og Skype-milliardær: Det strides de om

Hun insisterede dog på at få en kvittering, så hun kunne bevise, at den var blevet afleveret, men det kunne hun ikke få.

Efter at advokatregningerne er vokset og vokset, har hun derfor besluttet sig for det forlig, der nu er blevet foreslået.

- Forligsforslaget indebærer, at hendes advokatomkostninger bliver betalt. Bliver de mindre end ringens værdi, ryger resten retur til Janus Friis, siger Bjarke Vejby, som tilføjer:

- Afgørende er, at han bringer sin vendetta mod Aura til ophør. Selv om han er særdeles velhavende, bør han ikke blive ved med at belaste retssystemet i USA og Danmark i årevis med sine personlige problemer.

Janus Friis taler for første gang om bruddet med Aura og deres strid (Arkivfoto: Uffe Kongsted). Danske kendte - 30. apr. 2016 - kl. 10:39 Efter bitter million-strid med Aura: Nu svarer Janus Friis igen

Den famøse forlovelsesring er af Janus Friis blevet beskrevet som værende af platin med en række diamanter. Kronen i ringen er en rund, brillantslebet diamant på 1,76 karat, ligesom der er et par blå, pæreformede diamanter fra Sydafrika på 0,91 karat.

Janus Friis ønsker ikke selv at kommentere forslaget, men meddeler via sin pr-agent, Pernille Garde Abildgaard:

’Et forlig forudsætter, at begge parter giver sig. Jeg er ikke bekendt med noget forligsforslag, der opfylder den forudsætning. I øvrigt er forligsforhandlinger mellem parterne i en retssag naturligvis fortrolige, og derfor kan jeg ikke kommentere yderligere på det.’

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen