Av! Ree river sig: Bruger formue på denne gave til Janni

Pengene ligger normalt ikke løst i lommen på Karsten Ree, men nu har han flottet sig

- Jeg blev helt bekymret. Jeg troede, at han var syg!

Janni Ree kan ikke lade være med at grine over episoden, hvor hendes mand tog fusen på både hende og ekspedienterne i Dubai Mall.

Her svingede Karsten Ree nemlig dankortet på en måde, Janni normalt aldrig ser.

Janni tester Karsten: - Mon jeg er der for pengene

- Det var faktisk ret komisk. Vi var på ferie i Dubai, og Karsten gik rundt i jesussandaler og lignede en, der var ludfattig. Jeg hev ham med ind i en forretning og var ved at se på noget helt andet, da han pludselig fik øje på en pels. 'Den skal du have', udbrød han med det samme, fortæller Janni Ree.

Den, der betaler, bestemmer! Det er det mantra, Karsten Ree lever efter, og også i denne situation blev det sådan.

- Jeg går normalt aldrig i rigtig pels. Jeg er jo stor dyreelsker og foretrækker kunstig pels. Men Karsten syntes bare, at den var så flot, at han gerne ville give mig en Zobel-pels, der koster omkring 300.000 kroner, siger Janni og fortæller, at pelsen var på tilbud, og at Karsten selvfølgelig fik den til en god pris.

Janni Ree smutter smør i tasken: - Så bliver Karsten glad

Janni Ree er naturligvis glad for den ellers så nærige rigmands gavmildhed, men hun har det lidt svært med den fornemme pels.

- Jeg synes jo i bund og grund, at det er synd for dyrene, men jeg kunne ikke lide at sige nej til Karsten. Jeg ønskede virkelig ikke at såre ham, når han ville give mig sådan en flot gave. Heldigvis sagde de i forretningen, at pelsen var produceret under humane forhold. Det håber jeg virkelig passer, siger Janni Ree, der ikke har haft den nougatfarvede sag på endnu.

- Det var jo 30 grader i Dubai, da vi købte den, og nu er det varmt herhjemme. Og jeg ved dårligt, om jeg tør gå med den her i Danmark, siger hun.

Janni Ree: Mit liv som prinsesse er slut

Janni Ree fortæller Tina Lund om pelskøbet i aftenens udgave af 'Forsidefruer' på TV3. Her er Lund på hjemmebane og viser Ree rundt til Danmarks største hestearrangement, og her viser Janni, at hun er meget mere end en fin dame fra Vedbæk med en dyr pels hjemme i skabet.