Badehotellet-stjerne er blevet gift

Skuespiller Amalie Dollerup har i weekenden giftet sig med sin kæreste, Andreas Jebro

Amalie Dollerup - i midten af billedet - blev gift i weekenden. Foto: Mike Kollöffel / TV 2
Amalie Dollerup - i midten af billedet - blev gift i weekenden. Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Se også: Se tv-kortet: Nordjyderne elsker 'Badehotellet'

Se også: Kombardo!? Sut mig mand! - Uffe Holm sviner Molslinjen

Den danske skuespillerinde Amalie Dollerup har haft en weekend fyldt med kærlighed.

Lørdag giftede den 31-årige Badehotellet-stjerne sig med sin kæreste og kollega Andreas Jebro.

Det afslører Amalie Dollerup på Instagram, hvor hun har delt tre billeder fra bryllupsdagen.

- I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig. Andreas og jeg blev gift i Vor Frelsers Kirke i går lørdag den 5. august, og vi havde den mest fantastiske dag, skrev Amalie Dollerup sent søndag aften på Instagram.

Efter vielsen sejlede parret og gæsterne rundt i Københavns kanaler, og turen blev efterfulgt af en skaldyrsmiddag.

I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig. Andreas og jeg blev gift i Vor Frelsers Kirke i går lørdag den 5. august, og vi havde den mest fantastiske dag. Efter vielsen, som smukt blev foretaget af Peter Skov-Jakobsen, sejlede vi rundt sammen med vores nærmeste familie og vennekreds i Københavns kanaler med bobler og kage. Derefter stod aftenen på en helt vidunderlig skaldyrsmiddag på Krogs Fiskerestaurant, hvor vi virkelig blev forkælet af det super dejlige personale med Thomas Gaarde i front. Vores skønne gæster havde gjort sig sådan umage med at kreere de sjoveste og mest rørende taler og indslag for os. Tusind tak!! Det hele var med til at gøre vores dag fuldstændig uforglemmelig!! Helt høje oven på den fantastiske middag, blev danseskoene fundet frem, da resten af vores skønne familier og venner, tog imod os til den vildeste dansefest. Jeppe Vingum og Line Krogholm stod i spidsen for det fedeste liveband, der fyrede den så meget af, at vi ikke forlod dansegulvet på noget tidspunkt. Tusind tak for jeres festlige sangvalg, karaokelisten og jeres smittende energi. Vi dansede og sang til den lyse morgen, som vi havde håbet på, og vejret var med os hele dagen og natten lang.... I dag er vi trætte, men fyldt af lykke oven på den fantastiske fejring af vores kærlighed til hinanden. Tusind tak til alle, der kom og gjorde dagen uforglemmelig. Nu pakker vi kufferten og tager på en lille bryllupsrejse og nyder hinanden endnu mere. Alt er love! Foto: Emilia Therese. #kærlighed #bryllup #bryllupsfest #krogsfiskerestaurant #manskullehavescoretandreasjebro #amalieogandreas #amaliedollerup #andreasjebro @looksbyannlykke

Et opslag delt af Amalie Dollerup (@amalie_dollerup) den

Aftenen var fyldt med sjove og rørende indslag, og blev sluttet af med dans til livemusik og karaoke, skriver bruden.

- I dag er vi trætte, men fyldt af lykke oven på den fantastiske fejring af vores kærlighed til hinanden. Tusind tak til alle, der kom og gjorde dagen uforglemmelig, lyder det fra Amalie Dollerup.

Forude venter en bryllupsrejse for det nygifte skuespillerpar, der har været kærester siden Amalie Dollerup var omkring 20 år gammel.

Også Andreas Jebro er skuespiller, og parret har af og til arbejdet sammen på Aalborg Teater.

Søreme om ikk den ejegode Fie (Rosalinde Mynster) fik overdraget badehotellet sidst i fjerde sæson. (Foto: TV2) Anmeldelser - 6. mar. 2017 - kl. 20:45 'Badehotellet' bedre end nogensinde

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen