’Badehotellet’-stjerne: Ingen ferie

Efterårsferien er lig med et jobskifte for Anette Støvelbæk, der har mange jern i ilden

Der er travlt hos Anette Støvelbæk. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Der er travlt hos Anette Støvelbæk. Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Selvom efterårsferien for nogens vedkommende allerede er startet, så har skuespiller Anette Støvelbæk ikke tid til ferie. Ekstra Bladet fangede hende på vej fra det ene job til det andet.

Anette Støvelbæk spiller fru Frigh i tv-serien 'Badehotellet'. Foto: MIKE KOLLÖFFEL/TV 2
Anette Støvelbæk spiller fru Frigh i tv-serien 'Badehotellet'. Foto: MIKE KOLLÖFFEL/TV 2
 

- Jeg er lige på vej hjem fra optagelser til ’Badehotellet’. Herfra holder vi efterårsferie. Men jeg har flere jobs, så der bliver ingen ferie til mig. Det er det dejlige ved at have flere jobs, fortæller skuespillerinden, der spiller fru Frigh i tv-serien 'Badehotellet'.

- Jeg skal arbejde hele næste uge. Så ingen sjov og ballade til mig.

I 'Badehotellet' spiller Anne Louise Hassing og Lars Ranthe  ægteparret Therese og Georg Madsen. Foto: Michael Bille / TV 2 Danske kendte Ramt af sygdom: Tvunget til at trække stikket

Selvom ’Badehotellet’ holder efterårsferie, så står der alt andet end ferie i kalenderen hos Anette Støvelbæk. Hun er lige nu i gang med de sidste forberedelser til et nyt teaterstykke, der har premiere i starten af den kommende måned.

- I ferien skal jeg arbejde på Teater Grob, hvor vi laver en forestilling der hedder ’Solformørkelse’. Den har premiere 1. november, så hele efterårsferien skal gå med prøver.

Grosserer Madsen (Lars Ranthe) og fru Therese Madsen (Anne Louise Hassing) fotograferet under optagelse til 'Badehotellet'. Foto: TV2 Danske kendte 'Badehotellet'-stjerne taler om krise

1 af 2 Anette Støvelbæk spiller fru Frigh i tv-serien 'Badehotellet'. Foto: MIKE KOLLÖFFEL/TV 2
2 af 2 Der er travlt hos Anette Støvelbæk. Foto: Mike Kollöffel/TV 2